Sivut

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Asian ytimeen = Kirppikävelyä luvassa

Tahtoisin nyt avautua vakavasta etikettiasiasta, jota tykkään kutsua nimellä......
KIRPPISKÄVELY!!
Sitä pitäisi opettaa kouluissa ihan niinkun käytöstapoja kotona..

Jokseenkin usein tulee tepasteltua kirppareita läpi ja poikkeuksetta joka kerta löytyy ihmisiä jotka tekee ihan normaalista kirpparikierroksesta tökkivät ja jumittavan labyrintin.

Pohjustetaampa vähän...
 Kirppiskävely on ripeää LAAHAAMATONTA kävelyä ja jos löydät jotain kiinnostavaa MENET PÖYDÄN LUOKSE, näpellät asiaa ja teet päätöksen, ostaako vai eikö. 
Et jää muitten tielle tai näpläämään puhelinta keskelle kapeita käytäviä.Vaikka mullakin on luurit korvilla niin vilkuilen taakseni, jos joku vaikka tahtoo mennä ohi. 
Kaikista rasittavinta on jos joku mummeli tai vanhempi ihminen katsoo meikäläistä nenäänsä pitkin, (pukeutumisen tai hiusten takia) eikä väistä vaan jää pönöttämään tuomitsevana siihen.
En minä nyt päälle hyökkää saatana :D

Lastenrattaat on pahinta mitä voi kirppikselle tuoda. Ymmärrän kyllä että se on ainoa missä pieniä lapsia voi kuljettaa, mutta onko niitten rattaiden pakko olla POIKITTAIN siinä käytävällä tai ostoskärryjen, jos kirppis sellaisia tarjoaa. Logiikka ihmiset logiikka!
 Sitten siinä on viiden ihmisen jono joka ei liiku mihinkään, kun ei vaivauduta katsomaan taakseen.

Jos olette joskus kuulleet sanan MESSUKÄVELY niin se on juuri sitä mitä kirppiksillä EI tehdä!
Se on ihme hemmailua 1/3 kävelyvauhdilla ja pönötettään keskellä kulkuväylää. Sama homma, jos jono vetää hyvin niin joku vatipää pysähtyy kuin ammuttuna ,koska hoo nyt on kuulkaa nivea purkki euron alessa! OMG tuijotampa sitä tarjousta nyt vartin enkä edes osta.
Grrrahaha!
Tilanteenlukemiskykyä ihmiset.

Huomatkaa nyt että ei tää niin paljon mun verenpaineita nosta vaan olis kiva jos välillä huomioitaisiin ne muutkin ihmiset ympärillä :D


Kirppiksiin liityen, olimme äitin kanssa tänään kirppareilla ja tuli niin hyvä kuin huonojakin kokemuksia.
 Huonoista omituisin oli vanhempi rouva joka ilmeisesti tyhjensi pöytäänsä ja ravasti kolmesti ahdasta väliä bonus-kirpparilla. Viiemmisellä kerralla ravatessaa seisoi hän hetken äiteni takana, kun odotettiin että joku edessä oleva MESSUKÄVELIJÄ väistää ja rouva sitten päätti rivakasti TÖNÄÄMÄLLÄ ohittaa äitiäni ja mutisi jotain helvetin ihmisistä matkallaan.. Reilu kerhosta päivää... Ei ihmisiä tarvitse töniä ja puskea.. REALLY??

Positiivisista sen verran, että vihdoin pitkästä aikaa löysin kaunottaresta ja kulkurista jotain! Nimittäin lipparin Anita´s bondage takin ja kun olin maksamassa sitä kaupan omistaja sanoo, että kuules ennen kuin maksat mun täytyykin näyttää tää sulle ja veti yhdestä seinällä olevasta rekistä  lipparin bustier topin jota olen metsästäny ainakin 3 vuotta :D priima tapa lisätä myyntiä sanon minä!

Tänään oli hyvä päivä!

2 kommenttia:

 1. Hahah..voi että ihmisiin voi mennä hermot kyllä tuo liikenteessä tooosi monessa paikkaa! No joo, kirpparit on yks semmonen missä tää korostuu. >_<
  Joskus mietin et laitan mun tytön vaunuihin semmoset isot piikit tai jonku auran ja sit alan rynniin sillä äryttäviä idiotteja päin! x)

  Wohoo! Mahtis löytö! Mä aina vaan kyttään ikkunaa, mut en koskaan käy. :P

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 2. Samaistun! Itseasiassa vihaan samanmoisia haahuilijoita ihan tuolla kadullakin ja tavallisissa kaupoissa :D

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)