Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

No matter what they say


"No matter what they say"
Se on hyvin pitkälti mun mottoni, ei se turhaan ole tatuioituna niskaan,
 vaikka se joskus pääseekin unohtumaan.

Kuva vuodelta... 2010?


Mä olen pitkään ihmetellyt sitä miksi ihmisillä on tarve tulla keromaan mielipiteensä minun hiuksustani, pukeutumistyylistäni tai muusta osasta meikäläistä. Jos näyttää erilaiselta ei tarkoita, että ihmisoikeus olisi mitenkään vähempi. 
Yritin töissä kysyä muutamalta työkaveriltani miksi he eivät sitten pidä värikkäistä hiuksista ja sain vastaukseksi jotain tähän suuntaan.
"Eihän ne sinulla haittaa ne on selväsi osa sinun persoonaa ja muotoa, mutten kyllä koskaan itse haluis laittaa."
Tämän sain vastaukseksi kysymykseen : Miten se häiritsee sun elämääsi, jos mun hiukset on tän väriset?

Kerran yksi mies tuli baarissa hyvässä humalassa kysymään miksi mulla on siniset hiukset.
Kysyin mieheltä, että miksi hän on kalju, vastaus ei ollu ilmeisesti yhtään toivottu, mitä nyt känni ärinästä sai selvää : DD

Mä kaipaisin oikeita argumentteja tähän, en mäkään mene kaupungilla osoittelemassa naisia joilla on vaikka vaaleita raitoja hiuksissa, että voi kauhee ku ei sovi sulle tai että ompa muuten paskan väriset. Ymmärrän myös sen että jonkun mielestä tää on "vaihe", koska joo nuoret kokeilee kyllä kaikkee...
4 ketun vuotta ei ole kyllä mun mielestä enää vaihe hiusvärissä tai 8 vuotta kun löysin gootimman tyylin.

On ihmisiä jotka ottaa kaikki typerät känni kommentit yms. tosissaan ja suuttuu, kun heitä arvostellaan pahaan sävyyn. Minua ei oikastaan jaksa enää kauheasti kiinnostaa, jos joku tulee aukomaan päätään jos tyylini ei miellytä. Mitä väliä sillä on, jos joku ei pidä sun tyylistä tai paheksuu sitä?
Katsoo pahasti kun on tummaa huulipunaa tms. HV : DD

Ylipäätään miksi tehdä päätöksiä tai pahoittaa mieltää sen perusteella mitä muut ehkä ajattelee.
On eriasia tehdä järkeviä päätöksiä vai tehdä itseään satuttavia päätöksiä muitten ajatusten perusteella.

Meikäläinen ei ainakaan tahdo olla semmoisten ihmisten seurassa joitten kanssa sais olla koko ajan varpaillaan ja pitää idyyli kasassa. Saa olla rikki, saa olla iloinen. Eläkää tunteilla.

Olkaa ihmiset omia itsejänne ihan vain itsenne takia.
Ahdistaakin vähemmän, jos vaan annatte itsenne olla juuri sitä mitä olette.
Kyllä, se sattuu jos joutuu kuuntelemaan paskaa ja halveksuntaa, mutta kun löytää sen hälläväliä asenteen HA, on niin helppo olla.
Järki ja itsetunto balassissa :)

5 kommenttia:

 1. Monesti sitä miettiny ihan samaa! Mitä se kenellekkään muulle kuulu tai liikuttaa minkä värinen tukka tai hiustyyli sattuu olemaan. Jostain kumman syystä sitä hieman erikoisen väristä tukkaa tuntuu saavan kommentoida ihan miten haluaa, mutta mikäs haloo siitä tulis, jos määkin menisin ruskea hiuksisille huutelee ja kyselee "Hei miks sun tukkas on paskan väristä" :D tällai kärjistetysti :D

  Ja oikeesti hei, vitsit siitä onko maalipurkki tippunu päähän/tukka homehtunut ynnä muut muka hauskat kommentit, ne ei ole oikeesti hauskoja, varsinkaan kun ne on kuullut noin miljoona kertaa -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin tuttuja kommentteja :D meikäläinen on onneks kuullut ne ekana sukulaisilta ni sai ainakin sanoa takaisin!

   Miksei ihmiset honaa että ne on vaan hiuksia :3

   Poista
 2. Oon nyt verbaalisesti jotenkin tosi tyhjä joten: ASIAAAAAA! :D Paljon on mullekin tullut paskaa niskaan tyylistä, ulkonäöstä ja nimenomaan lävistyksistä. En tiedä oonko sulle kertonut, mutta silloin kun oli nenä-ja huulilävistys (molemmissa mustat, helposti huomattavissa olevat renkaat) niin joku mummeli Sokoksella mut ohittaessaan sanoi: "HYI mitkä renkaat". :D Lähinnä naurattanut jälkeenpäin tämä mutta harmittaa kun menin tuolloin ihan hämilleni enkä huomannut kuka perkele sen kommentin ilmoille heitti. Muuten olisin juossut tyypin kiinni ja antanut vähän palautetta rumasta käytöksestä. -.- Onneks ei sukulaisilta enää tule mitään hirveää negiskommenttia, mutta ulkopuolisilta aika paljonkin. Yleensä menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos mutta joskus ei vaan jaksa sitä tuijotusta yms. :D Vittu mikään sirkuseläin ole.

  VastaaPoista
 3. Mun mielest noi on ihanat noi sun hiukset :3

  VastaaPoista
 4. myönnän kyllä että jos kaltaisesi, räväkästi pukeutunut tulee kaupungilla vastaan niin katson tietysti vähän kieroon, että "miksi joku haluaa näyttää tuolta" ja mua harmittaa että ajattelen automaattisesti näin! kuitenkin arvostan sitä rohkeutta mikä sinullakin on ja muutenkin ihmisten rohkeutta olla erilaisia, massasta poikkeavia. itsellä varmaan on vielä itsetunto-ongelmia peruskouluajoilta kun yritin olla vähän gootimpi ja jouduin kiusatuksi, nyt 10v myöhemmin käytän ihan tavallisia vaatteita vaan.kuitenkin mulla on paljon lävistyksiä ja tatuointeja niin kerään itsekin niitä katseita ja kommentteja .
  kyse on kuitenkin vain omasta mausta, että itse en haluaisi käyttää samanlaisia vaatteita tai värjätä samanlaista tukkaa. mutta en myöskään halua käyttää louis vuttoneita, nike airmaxeja, fjällravenin reppuja ym mitä nyt näkee paljon :D tulikohan tästä tekstistä nyt outo ja ei mitään pointtia .:D anyway you go girl ja piikittele noille humalaisille vaan takas!

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)