Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Latex by Tiina Rikala


Tässäpä se nyt on, Tomin suunnittelema ja Tiina Rikalan tekemä Latex-mekko.
Tomin idea oli tuoda mun tatuoinnit näkyviin kumminkin ajatelleen enemmän coctail-mekkoa kuin mitään pornopläjäystä.
ps. Myönnän että mekkoa olisi voinut kiillottaa enemmän..

Ajatus latex-mekosta tuli minulle oikeasti aika järkytyksenä, koska olen toooooodella kriittinen kehoni kanssa ja miltä se saa näyttää kuvissa ja miltä ei. Tämänpä takia Maano on luottokuvaajani pitkän yhteistyön takia.
  Henk.koht olen edelleen sitä mieltä, että näytän decolteesta alaspäin mieheltä tai miehiseltä joten... yffmh... mitä tähän nyt sitten sanoisi. En tiedä saako sitä edes salilla muokattua, tuskin, joten olen hämmentynyt... 
Pidän kyllä mekosta mutten ole vielä mieltänyt sen kuuluvan minun päälleni. Enkä tahdo nyt kuulostaa epäkiitolliselta tai vastaavaa, en vain ole todellakaan sinut itseni kanssa mekoissa.


Maano hoiti tietysti meikin, stailauksen ja kuvaamisen (C) Maano Meikkaa
Kiitos rakas!
10 kommenttia:

 1. Vau, hieno mekko! Ja et oo kyllä miehisen näköinen mun mielestä. Toivottavasti totut olemaan tuossa mekossa ja pidät sitä, on niin hieno:) Mulla on myös lateksimekko (Tiinan ohjauksessa kaverini koulutyönä tekemä), joka on jäänyt kyllä käyttämättä... Pitäisköhän itekin kiillottaa ja ottaa käyttöön nyt kun palautui mieleen koko mekko?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin kysymyshän tässä on se, missä käyttää tällästä mekkoa? Ei nyt ihan perusbaari kamaa kumminkaan :D mutta silti kyllä sunkin pitäisi kiillottaa ja pröystäillä omallas!

   Poista
 2. Upea on mekko! Ja hyvältähän se sinun päälläsi näyttä! Eikä millään tapaa miehiseltä vaan päinvastoin, hyvinkin naiselliselta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Mä en vaan silti löydä naista noista kuvista, kuin naamallisesti :DD

   Poista
 3. Hieno mekko! :) Tosi kauniita kuvia siusta, varsinkin tuo peilikuva ja alimmainen kuva. ^^

  VastaaPoista
 4. Toi mekkohan on mahtava ja sun kroppas näyttää siinä tosi hyvältä! Et jätä kaappiin, käyttöön vaan, kunhan sopivia tilaisuuksia tulee :)

  VastaaPoista
 5. wou! ei sussa mtn miehistä ole! jestas kun olet kaunis ja tuo mekko sopii sulle täydellisesti! =O en normisti kommentoi mutta nyt oli ihan pakko ^^ sulla on todella kaunis ja naisellinen kroppa, elä yhtään häpeä sitä tai mtn!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kauhiasti :) Pää ei vain anna periksi tällä kertaa :(

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)