Sivut

lauantai 30. marraskuuta 2013

Pikkujoulut ja uudet kengät


Kenkiäääääää!!!
Ihanat ihanat  Demoniani, tällaiset kengät olen halunnut siitä asti, kun näin ne jossain kuvassa varmaan 5 vuotta sitten. En vain ole luottanut kokoihin joten en ole ostanut mistään uutena tms. nämä löytyivät goottikirppikseltä 15€ koska pohja on joskus katkennut. Entinen omistaja on kaippa epoksilla paikannut kengän ja ainakin eilen pikkujouluissa nämä palvelivat mitä parhaiten! Koko 11 on oikeasti iso näissä. Jää vielä hiukan tilaakin vaikka itsellä on toooooodella pitkä jalka.

Toiset ostokset tuli myös goottikirppikseltä, käyttämättömät ihanat pitkät maiharit. Omat vanhat maiharit sainoivat juuri itsensä irti ,kun nahkaosa repeytyi pohjasta irti. Woohoo kenkiää!!!Pikkujoulu look koostui Maanon tekemästä meikistä, random mekosta, tissivyöstä, uusista demonioista ja nuista ihanista pystyö legginsseistä.
Kävimme pikkujoulu porukalla katsomassa Tivolissa stad uppia, mutta JUURI, kun Sami Hedberg oli puolivälisssä joku meidän joukosta sanoi, että nyt pitää mennä että ehditään pöytävaraukseemme Franklyyn.... Kismitti, pakko myöntää.
Franklyn menu oli aivan mahtava ja pakko sanoa etten ole koskaan ollut ravintolassa missä on enemmän kuin yksi haarukka ja veitsi. Fancya. 
Sieltä lähdettiin yksille Paappaan ja sitten soitinkin jo Tomin hakemaan minut pois. Vaikka kuinka tekisi töitä muitten kanssa niin yhteisiä asioita ei paljon ole.. 

 

Terveisin Tii, meikillä saa paljon aikaan.

2 kommenttia:

  1. Uuu upea nainen <3 Miltä nuo demoniat tuntuu jalassa ja onko kestäneet käyttöä? Harkitsen samanlaisten popojen ostamista, mutta olen useaan otteeseen kuullut ettei demonioita kannata ostaa :c mutta mokomat ovat niiiiiiiiinnn kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos <3 Nää demoniat on yhdet mukavimmista kengistä mitä mulla on! mutta tosiaan nääkin on rikki keskeltä pohjaa joten en usko että kauhean luotettavat on silleensä :DD

      Poista

Kiiitoss kommentistasi:)