Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

summasumaarum

 Nananananan nananana  naaaa Batgirls!!! Tipsun Iron fist leggarit. Parit kampaukset mitä äite väsäsi tylsyyksissään, kun olimme Tipsun kanssa lähdössä baariin.
Hektistä, hektistä, hektistä olen nyt parhaani mukaan viettänyt aikaa Tipsun kanssa, koska hän on enää pari viikkoa Suomessa. Tuleva Mallorcan matka lähestyy, pitää pakata ja siinä samalla väsätä kakkuja suuntaan jos toiseen huh huh. Eli hyvin hyvin tiivistetty blogi postaus on tiedossa!Nyt viikonloppuna oli äidin veljen "tasavuosi" syntymäpäivät joten suuntasimme perheen kanssa Uuteenkaupunkiin juhlimaan. Minä tein kakun daaa, joka oli lenkkitossun näköinen, koska synttärisankari juoksi juuri maratoonin.

Lähdettiin 11 aikaan ja lähdettiin 10 aikaan illalla. Saattoi hiukan väsyttää, mutta hauskaa oli ja on pakko kyllä hehkuttaa, että meillä on kyllä paras suku ikinä!! Pelattiin petankia ja renkaanheittoa + laulettiin karaokea korkealta ja kovaa. Unohtamatta hyvää ruokaa ja boolia. Huomioikaa pokemon pinnit  :)
Yritän ensiviikolla kyhätä nopean postauksen muutamista photoshooteista, mutta sitten tuleekin viikon tauko ,koska MALLORCA kutsuu!!!

1 kommentti:

  1. Ihana asu näissä vikoissa kuvissa! :) Tosi hieno paita, liehukkeet toimii kyllä hurjan hyvin melkein vaatteessa kuin vaatteessa. Ja ihanat on kampauksetkin, erityisesti siun hiuksissa tuo lettikampaus näyttää tosi hienolta, kun siulla on niin erikoisen väriset hiukset. ^^

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)