Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Hengissä selvittiin prt. 2


Jatkakaamme katsausta Mallorcan ihmeelliselle saarelle.

Edellisen postauksen päivinä ostin ihanan Jack Daniels topin, tykästyin materiaaliin ja malliin. Näitä oli myynnissä joka ikisessä ranta-liikkeessä kaikkina mahdollisni väreitä. Kyllä tää vaan toimi mustana parhaiten, niin rannalla kuin muutenkin.

Seuraavana päivänä palasimme pääkaupunkiin Palmaan ja suuntasimme samoille kauppakujille, mutta tällä kertaa kiersimme oikeatkin isommat kauppakadut jotka olivat lähellä ja niin tupaten täynnä porukkaa että käännyimme heti h&m kohdalla pois : D 

Ostokset :
Kaulapanta asia - Zara
Vaal.sin shortsit + vihreät shortsit- Kauppakatu
Jack Daniels toppi ja pääkallo rannekoru- Rantaputiikki
Sininen paita -Paikallinen kirppis
Siniraidallinen paita (näkyy alempana) - kauppakatu

Kakku & kahville on pakko pysähtyä vähintään 3:sti päivässä
Kuvassa Iron Fistin mekko joka ostin IdeaParkista matkalla Daijulaan päivää ennen reissua.
Tämä mies oli ihana!  Niin kutsuttu "elävä patsas", setä huuteli jotain, kun kuljimme ekaa kertaa ohi kauppakatuja kohti ja olihan minun pakko tunkea samaan kuvaa, kun muisti minut vielä takaisintulomatkalla ja huuteli "i knew you´d be back!"  Siinä sitten otettiin kuvaa ja sanoin äidille, että "Äiti ota kamera." Mies kohotti kulmiaan ja toisti "Äiti! Terve,Terve. Onko hyvä matka?" Setä olikin Virosta ja osasi suomea : D
Kyseli sitä ja tätä suomesta ja höpötteli, että on asunut 17 vuotta jo Mallorcalla. Hauska setä kaiken kaikkiaan ja helppo katsella, kuten äite sanois.

Sitten tuli vain syötyä, hengattua sivusta, kun äitellä oli Goldwellin koulutuksia ja vaeltaa pitkin poikin lähi biitsillä ja kolmella läheisellä rannalla. Kuvakooste!!

 


 Close up- päivän lookista
 ja kuumien päivien vaatteet:
Ihana ihana ihana mekko josta pulitin vaivaiset 7€ myös kauppakadulta. Kiitos kiina kaupat :D
Hiukan nykää myös uutta laukkua joka on vihreä mustilla tylpillä niiteillä koristettuna.

Keskiviikko iltana olin ns. loppu illallinen, koska perjantain lähtö oli aamulla niin järjestäjät olivat ajatelleet bailuporukkaa. Pukukoodi oli juhlava, mutta äidin kanssa aulaan taapertaemmessamme huomasimme, että noh juhlavalle on selvästi monta selitettä. Jos farkut ja musta t-paita on juhlava niin minä olen kameli..
Panostimme äidin kanssa aika paljon :P 
Menimme bussilla Mood-Beach Lounge rantabaariin jossa ruoka ja henkilökunta olivat myöhässä aikataulusta rankan iltapäivä sateen takia. Yllätys, että juuri sinä päivänä sataa kaatamalla kun on jotain fancympää suunniteltu! Onneksi löysimme pari saman henkistä leidiä jottein kanssa aika kului nopeasti ja saimme kuin saimmekin ruokaa joka oli... Suolatonta ja liha raakaa. Kaikista viikon aterioista tämä ainoa valmiiksi suunniteltu petti todella. Paikalla piti olla myös dj jota ei paljon näkynyt muuta kuin tietokoneen muodossa jolta soi spotify-lista samalla kun tarjoilija sekoitteli drinkkejä.
Mekko on Misantrellan ystävän Pupuhypyn käsialaa, saman naisen siis jolle malleilin kesällä.

Kaunis kaunis kaunis äitini  :) Tärkein ihminen koko maailmassa isä lisäksi!

Viimeisinä päivinä otettiin aurinkoa, syötiin hyvin ja pidettiin yllä omituista äiti-tytär huumoria.
Perjantaina lähdettiin aamusta ja Suomen kentällä halittiin isästä ilmat pihalle, koska on ihana olla elossa ja perhe on oikeasti se tärkein.

Tällä hetkellä allekirjoittaneella on niin kova nuha/kurkku kipu ettei mitään rajaa rään määrässä.
Hyi sanon minä, hyi : D
Toivottavasti sait edes jonkinlaisen käsityksen matkastani, olen todella huono kuvaamaan paikkoja ja nähtävyyksiä, mutta nähtävyyksistä emme kyllä olleet edes kiinnostuneista äiten kanssa.
Tii kuittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)