Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kengät, ihanananat kengät.


Huom huom. Minäkin löydyn nyt Instagrammista!!! ->

Miten voikin kenkien koot heittää 2 koolla suuntaansa. Terveisin uusimmat kenkäni Demonian nilkkamittaiset Cryptot. Ostin nämä siis goottikirppikseltä hurjaan 30€ hintaan oooo : DD Halpaa kun saippua.
Kooksi oli ilmoitettu US10, mutta silti pohjan sisämitta on sen 27cm joka on riittävä mulle, jos on peeptoe-malli. Päätin sitten ostaa kengät ja oho. Sopiiko ja onko muuten vaan täydellisen taivaalliset jalkaan.
Vaikkei näissä olekaan tuttua platform-pohjaa, tukevat juuri oikeasta kohdasta ja ovat niin pilven kevyet, etten meinannut uskoa tunnetta nämä jalkaan saadessani.
Nyt jos koskaan, sana CYBER on kohdallaan!
Päivän tyytyväinen nassu näytti tältä. Kenkä valinta, että koekeittiö leipominen osuivat kyllä tälläviikolla nappiin. Rupesin miettimään miten saisin tehtyä tajunnanräjäyttyviä Browniesseja ja noh.. Koska överin kumoaa vain tuplaöveri päätin tehdä tuplasuklaa browniesseja karamellikastikkeella.
Tadaa!!!


Kohta Tomi painaa 180kg, koska mulle on iskenyt leipomisvimma ja tomi on tietysti koekaniini näihin leipomuksiin.
p.s. Muistakaa tsekata mun ja Maanon inkkari kuvaukset TÄSTÄ

Mitenkäs teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

2 kommenttia:

 1. Oooh nuo kengät on aivan ihanat. Mahtihomma että ovat vielä mukavat :)

  Harmi, ettei teleportaatiota ole vielä keksitty (tai onhan se, mutta ei silleen että se toimisi). Saisit sädettää mulle muutaman browniessin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on aina ihania ja niin mielelläni sädettäisin näitä ympäri, on niin mahtavia!!!!

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)