Sivut

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Joskus on pakko bailata jalat kipeiksi!

Ihana viikonloppu ihanien ihmisten kanssa!  Une tuli käymään Jykylästä asti ja käytiin kreisibailaamassa Rodeossa, se oli todellakin kreisibailaamista :D Saatiin nauraa toistemme mooveja mm. kerman pursotus,ostoskärryt ja moottorisaha. Ihanaa, kun on kavereita joitten ei tarvitse olla rapa kännissä uskaltaakseen olla "Noloja""
Tänä iltana rodeossa oli erikoinen ukko, kävi varastelemassa pöydistä muitten ihmisten puolikkaita/ täysiä drinkkejä ja jopa skumppa pulloja. Vei prkl minultakin puolikkaan batman drinkin jonka laskin 40cm päähän pöydälle tanssimisen ajaksi. Kävin sitten kertomassa ukolle, että antaa olla viimeinen kerta ja äijä yritti tarjota muita varastamiaan drinkkejä.
Ihan tosissaan, kuka tekee tollasta???

 Ilta loppui jo 2 aikaan, koska rodeo uskollisena tyylilleen aloitti ensimmäisen nyykyhitaitten soittamisen : / Ei siinä kauaa mene, kun uni tulee silmään. 

Tässäpä eilistä asua :) Teki mieli olla värikäs ja pitkä!

Rodeosta pari kuvaa, että rakasta Uv-reaktiivisia vaatteita!Sunnuntaina Tipsu soitteli ja kyseli onko mitään spesiaalia tälle päivälle. Eipä ollut joten päätettiin käydä hakemassa sushia jonka jälkeen mentiinkin uimaan. Tomi oli kuskina, Tipsulla oli mukana skumppaa ja mukana saattoi olla muita viinaksia ja sipsiä.. Paikalle vaappui myös sorsa josta tuli Tomin bestis parin juustonaksun jälkeen.


Uusi sininen mesh paita löytyi Uff:ita! ja meikittömän naaman tarjoaaaa : laiskuus!


Mua jaksaa aina huvittaa mun ja tipsun pituusero :DD 
Terveisin jalat 42  ft. 34

Mites teidän viikonloppu?

2 kommenttia:

  1. Hiukan nauroin noita alimmaisia kuvia, ihan loistavaa :D Vaiks oon itekki lyhyt ni paras kaveri on viel 8cm mua lyhyempi ja mä oon se kenellä on jousipohja- new rockit jalassa ja sillä tennarit, hauska kulkee yhdessä jossain ku ollaan niin "eri paria" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Pituuserot kunniaan! Meilläkin on tuo että toinen on semi gooti/rainbow ja toinen hip-mummo tai pin up :DD

      Poista

Kiiitoss kommentistasi:)