Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappen!!

Vappu aamu..

En tiedä olenko täällä blogissa selittänyt miten kaikista zombie/gore elokuvista saan painajaisia yms. Sen takia en KOSKAAN katso niitä.
 Elokuvan ei tarvitse olla mitään verellä mässäilyä tms, pelkkä yksi SE yksi mielikuva riittää minulle menettämään yöunet. Niinkin lame leffa kun "I am a Legend" sai tämän aikaan, jota erehdyin katsomaan 1h.
Sen jälkeen mieli teki mitä teki ja pohdin koko yön läheisten menettämistä ja omituisia epäkuolleita virus ihmisiä juoksemassa pitkin pihaa. Ikkunaa koputtava sade ei parantanut asiaa : D
Heräsin väsyneenä ja paahdoin 5.30 töihin keittämään pojille marjapuuroa, vaaleanpunaisessa peruukissa ja linsseissä. Piristin kuulemma aamua ihmeen paljon : )

Kun pääsin kotiin pakkasin tavarani ja odottelin, että TomVi pääsee töistä, jotta kerkeää heittämään minut Maanolle. Maano meikkasi mun nassuni valmiiks iltaa varten, pelattiin juomapeliä tuttujen kanssa ja naurettiin . About 10 aikaan lähdettiin keskustaa kohti ja heiluttiin hetki koskipuistossa. Käytiin rodeossa tanssimassa hetken aikaa ja bout 12 mentiin jonottamaan Miamiin. Loppujen lopuksi jonottaminen oli turhaa ja lähdettiin kotiin noin puoli 2 aikaan. Ollaan jo niin vanhoja.
 Itselläni ainakin oli hauskaa, pitäis bailata useemmin Maanon kanssa tolleen.

Jopa pari varusmiestä tunnisti mut kaupungilta ja tuli toivomaan päivän pokemoneja!! Olen niin otettu :)
On ihana tietää, että noin pieni asia voi poikia piristää.
Tänään alkoi Bodycampin kunto- ja ruokaohjelma, on hassua olla syömässä koko ajan pieniä määriä. Onneksi ruoka-aineita saa vaihdella ja kastikkeilla pelata. Tämä päivä on siis mennyt ruokaa tehdessä ja kämppää siivotessa. Kehon ja kämpän uudistus päivä murun kanssa.

4 kommenttia:

 1. Vappu meikki on aivan ihana sopii hyvin ton peruukin ja asun kanssa:)ja maanon meikki on kans upee:) mistä toi nahka takki on tos toisiks vikas kuvas se on tosi hieno?<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kovasta :) Maanolla on taidot hanskassa!
   Takin olen ostanut jokus 3 vuotta sitten Onlyn alesta.

   Poista
 2. Heippa!
  kyselit joskus, että jos tahdon luopua siitä pitkästä pinkistä peruukista niin voisit olla kiinnostunut. Oon leikannut siihen otsatukan, mutta muita muutoksia en oo tehnyt. Olisitko kiinnostunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitten niin mitään muistikuvaa minkänäköinen se on.. Riippuu ihan hinnasta ja kunnosta. Heitätkö viestiä fb:ssä?

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)