Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tangles Staph!!!

Ensinnäkin!!!!
Kiitos sairaan hyvistä ideoista arvontaan, koska ideat ovat olleet niin hyviä aion toteuttaa ne kaikki kunhan ne pysyvät säädyllisinä, että lisää vaan osallistujia niin katsotaan montaki lookkia saadaan kasaan.


Kysymys tähän väliin, olen ruvennut taas piirtämään, olisiko teillä kiinnostusta nähdä Old vs. New piirrustuksia, eli siis vanhoja piirrustuksia, jotka piirrän uudelleen uudella visiolla?
Yes/No?

Tähän väliin onkin hyvä päivittää vähän luomuksia,ostoksia ja saamisia.
Ensimmäisenä ostin tällaista ihanaa silkki/satiini sekoitekangasta eurokankaasta ja noh, kyllä näette miksi. mielettömän värinen ja ihan mun näköinen. Tästä syntyi maailman helpoin ja kevyin kesä hmmmh... Tunikako se sana nyt olis, olkoon niin.Tadaa!! Pitää vain silittää tuo taitos kohta mikä näkyy ikävästi 2 kuvassa, muuten olen kovin tyytyväinen!

Äidiltä sain tälläisen ammattilaisten suoristusraudan ja onnistuin jopa tekemään kohtuulliset kiharat sillä, voi diamond edition sanon minä : D Äite on rakas !!

Ostin myös kaikkien hehkuttaman tangle teezerin, koska vakuutuin kammasta kun sain sitä Maanolla kokeilla. Tää on erilläin luotettava peruukki kampa, koska ei revi kuituja irti. Aika mukava harja kaiken kaikkiaan!

Kerkesin leipoilemaankin, kun tomin pari kaveria tuli käymään. P.S. Pakkomielle olla aina jotain tarjottavaa kahville!!! Vadelma-suklaa kääretorttua!!! So easy to make.


Tuli tällainenkin kakku tehtyä yhdelle tutulle. Sänkökaappihan se siinä : D

Seuraava postaus onkin kokoelma päivien asuja!!

5 kommenttia:

 1. Olen todella monesti miettinyt, että pitäisi ostaa tuo tangle teezer kampa :) Monet ovat kehuneet, että sillä takkujenkaan harjaus ei sattuisi! Kuulostaa mahdottomalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin itse todennut sen olevan toimiva! Ihan naurettavan yksinkertainen konsepti, mutta toimii :D

   Poista
  2. Kyllä ainakin tällä metrifledalla on toiminut ihan kiitettävästi tuo TangleTeezeri. Paljon hellävaraisempi harjata, huomattavin ero on ehottomasti vähentynyt hiustenkatkeilu. Latvat kiittävät!

   Poista
 2. mä siihen kilpailuun ehdottaisin sellasta asua, johon tulis noi tässä asussa olevat kengät, se H&M kukka ja sitte musta maximekko + neonkeltanen vyö! :) -jude

  s.posti: manysmallhobby@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)