Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sun, make me pretty!!!

Hoipsis koipsis!
Jos ette ole muruset vielä nähneet Maanon sairaan makeeta miekkiä jossa musta tuli peura, katsokaa se ihmeessä täältä 
Own special place - Deerella
Tässä pieni teaser

Innostuttiin tekemään tortilloja! 

Sanotaan, että auringonvalo vaikuttaa ihmisiin energisoivasti. Totta kai, kyllä minä ainakin mielummin möllötän auringon paisteessa kuin kaatosateessa. Itselle aurinko on iso piristys päivään, ei tarvitse kuin hyvää musiikkia kuulokkeisiin ja johan sitä tempoo menemään salillekkin ilomielin! Auringosta inspiroituneena päätin pistää jo liian pitkät hiukseni (Kyllä kasvatan niitä mutten tykkää tästä välivaiheesta) saparoille ja yritin olla mukava ja suloinen..
 Tässä näette myös etäisesti ihana holster liivin jonka ostin goottikirppiksen kautta. Otan jossain vaiheessa kunnon kuvat, tässä liivissä on miljoona kuusisataa yksityiskohtaa.

  
Bleeeh vaan teillekkin!

Illemmalla lähdin juhlistamaan kaverin synttäreitä tampereen yöhön ja kysyin minkävärisen leideen kanssa hän tahtoo kulkea, en jaksanut itse päättää . Vastaus oli musta peruukki ja tajusin että samanlaisella blondilla peruukilla ja hurjalla sali treenillä voisin cossata sucker punchin Baby dollia : DD tai sitten omanlaista pocahontasta.... Tuo musta peruukki alkaa niin sanoa itseään irti, että se oli pakko pistää ponnareille.

Illan vaatteina palvelivat:
Kun mikään muu ei näytä kivalta mekkoni jonka selkään olen ommellut tähti ketjun.
Gina tricotin uudet mini shortsit
tissivyö jonka sitten kumminkin vaihdoin toiseen
Uudet iron fistit ja stay upit. 
  
 
Bleeeh vaan taas kaikille.

Sunnuntaina oli mukava herätä auringon paisteeseen 10 aikaan, ilman krapulaa. Minä en muutenkaan juo vaan juomisen ilosta vaan seuraksi. Krapula ei ole mitenkään päin mun tavoitteeni. Päätettiin Tomin kanssa leipoa porkkanaleivoksia ja minä tein itselleni wokkia ja tomille kinkku-meetvurstikiusausta. Innostuin keittelemään kunnon kaakaota eli van houtenista ja punaisesta maidosta.
 Minä nautiskelen näillä, hyvää sunnuntaina rakkaat lukijat!!


5 kommenttia:

  1. misä pidit tota meikkii? .__. tai siis johonki kisaan se oli kai ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kisaanhan se tehtiin ja voisin ihan mielelläni pitää tuota esim. halloweenina :)

      Poista

Kiiitoss kommentistasi:)