Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Sekoa haastetta feat. Maano ja piilari arvstelu

Tässä on ihan seko haaste jonka tein Maanon kanssa. Saatiin kyllä molemmat naura sen verran ettei mitään järkeä. Täältä löydät videon jossa minä meikkaan maanon sokkona: Maanon youtube

Tilasin piilarit tuossa Uniqso nimisesä nettikaupasta jossa piilareita saa ostettua yksittäin. Melkein kaikkia saa  -10 asti vahvuuksilla, mäkin tarvitsen tuota abilitya, koska itsella molemmat silmät on eriparia !!

 Tilasin 4:jät parit , mutta olen ehtinyt vasta kokeilemaan yksiä nimeltään  Dolly Eye - Blytheye Green.

Nämä on mielettömän mukavat piilarit silmissä eikä ollenkaan kaivertaneen vaikka pidin niitä... hmmm.
9½ h putkeen. Suosittelen

Ilmeisesti, jos sinulla on vihreät silmät nämä näyttäisi turkoosilta, mutta aika hyvin ne ruskeatkin silmät muuttaa vihreiksi :
Btw. tappelu kelan kanssa on päättynyt ja elämä voitta taas!!!

5 kommenttia:

 1. Ihanat piilarit! Itse pitäisin piilareita meielelläni, mutta vasen silmä ei pidä yhtään piilarista vaan tuntuu kuin siinä olisi roska ja silmä alkaa vuotamaan. Vaikka olen kokeillut semmoista silmäneste(?) -juttua niin ei se auta, vaikka sen pitäisi silmää kostuttaa ja mahd. roskat saada pois :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoista, itse pistin joskus värittömät piilarit väärinpäin silmään ja sehän hauskaa oli. Kirveli niin sairaasti, nää linssit oli jotenkin paljon pehmeämpi kuin muut eikä tuntuneet silmissä yhtään :)

   Poista
 2. Awws, jotenkin hirmu kiltti hymy tuossa jälkimmäisessä kuvassa! :>> Kivannäköiset nuo piilarit, harvemmasta paikasta vahvuuksilla edes saa värillisiä piilareita. Tai ennen ei ainakaan saanu kovinkaan monesta paikasta, en sit tiedä mikä lie tilanne nytten. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulla on aika usein tollanen toispuoleinen virne :D
   Juu nykyään on helpompi/halvempi tilata netistä piilarit ja optikolla värilliset vahvuuksilla on 40-60euroa parinkuun linsseistä.

   Poista
 3. Todella ihanat piilarit! :) Sopii sulle ääreistä hyvin!

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)