Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Joskus voi olla kauniskin.

Aloitetaan hyvillä uutisilla: Sain kokopäivä töitä ja aloitin tiistaina lennoston keittiöllä työt :)
Työ on hektistä, nopeaa opettelua ja kerrankin HELPPOA kassatyöskentelyä. Vihaan kassalla oloa, mutta nyt se ei tunnu siivoamista kummemmalta. Ei suurkeittiö siltikään tunnu minun paikaltani...

 Hektisen työviikon jälkeen oli aika käydä ensimmäisessä Syn/\psissani, hoooo. Kauniita vaatteita hyvää seuraa ja tanssia!  Pyysin Maanoa meikkaamaan minut ja tässä on lopputulos uusien piilarien kanssa:
terveisin kananmunanmuotoinen pää...
Lipparin sininen kokonaisuus mustalla alushameella, Kenkinä toimivat Demonian Electrat.

Piilarit ovat taas Uniqsosta  nimeltään Barbie Puffy blue, varmaan mukavimpia ja ohuimpia piilareita joita itse olen kokeillut. Menee silmään melkein heittämällä eikä tunnu ollenkaan!
Ikäväkseni onnistuin Syn/\psissa tönäisemään oikean silmän piilarin osittain silmän taakse mutta kaivamallahan se sieltä löytyi : DD  Tiedän kuulostaa varmaan kamalalta muttei se niin hirveää ollut.


Nappasimme Tomvin kanssa Ravenoarisin mukaamme ja lähdettiin ajelemaan kohti Laternaa.
Oltiin paikalla klo: 21.30 ja kaikkialla oli hiljaista, musiikkia ei kuulunut ja porukkaa oli todella vähän. Onneksi vähän ajan päästä alkoi dj soitaa ja porukkaa virrata, porukkaa oli kumminkin paljon vähemmän mitä kuvittelin. Eipä tuo toisaalta haittaa yhtään, olipahan tilaa liikkua ja tanssia!
 
On hauskaa seurata kuinka iltaman aikana puheen aiheet heittelivät rinnoista lipparin vaatteiden kokoeroihin ja siitä taas korsetittomuuteen. Kaikilla tuntui olavan maailman pienimmät vyötäröt jotan minä, Misantrella ja Ravenoaris tuskailimme hurjat 2 min omia vyötäröitämme kunnes päätimme olla välittämättä asiasta ja suuntasimme tanssilattialle. Olen ennenkin maininnut ettei tämä musiikkityyli osu minuun siinämäärin, että kuuntelisin sitä vapaa-ajallani, mutta tanssia voi ja helposti. Ilta meni mukavasti ja puoli kahden aikoihin alettiin raahautumaan kotia kohti!

Ps. Brandoksella oli Ale!! Kotiutin vähän liian pienet Iron Fistit, jotka venytän oikean kokoisiksi!
Sweet for my sweet, rakkautta! Nämä oli hetken -50% alessa mutta nyt se on vaihtunut -10%, lucky me, että tilasin ajoissa!

5 kommenttia:

 1. Noi kengät on ihanat! Hei tekisitkö videon pidennyksistiä ja/tai peruukeistas ? :3

  VastaaPoista
 2. Niin on! Parhaat kengät ikinä! Voisin itseasiassa tehdäkkin :D Pitää vaan kaivaa mokomat tuolta ja lainata kamera Maanolta :) Kiitos ideasta!!!

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko kysyä että miten venytät kengät oikeankokoisiksi? Nimim. Vinkkejä mullekin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.youtube.com/watch?v=qf5mJ7aR2t8 tuossa on tutorial joku minulle näytettiin aikanaan! :)

   Poista
  2. Oo kiitos. :) Täytyy kokeilla tuota heti huomenissa. Onko tuo toiminut sulla?

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)