Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Hectic clothing

Huijui työviikot osaa olla hektisiä :O
Juostaan suunnasta toiseen, ettei porukalta lopu ruoka tai kahvi kesken. Kaiken tämän vasta painoksi olen osellut aika paljon kaikkea mm. lipparia, Tomi saa selitää sitten muista isoista ostoksista aikanaan : P
Lipparin Fetish-malliston kauluspaita, puhdasta rakkautta ja High Voltage-malliston takki hopeisena, sitä olenkin metsästänyt hetken!!!  Tuli myös ostettua Lipparilta 2 muutakin ihanuutta jotka esittelen myöhemmin kunhan ne saan :)
Huomatkaa seksikkään villa shortsini :P

Olen myös hyvin ylpeä äidistä, äidillä oli Helsingissä hiusmessut ja verhottiin äiti kokonaan Lip Servicen vaatteisiin!!  Paikalla oli myös Tabatha Coffey, Axel Smith ja Michael Monroe. Äiten mukaan oli ihan mukava tapahtuma. Kuvia näkee täältä:
H2O Hair-Facebook
Äiteee Lipparin kokonaisuudessa, rakastan!!!

Uusi punainen peruukki tuli korkattua kantakapakassa ja tykkään kyllä kovasti yuosta punaisesta. Niin helppo stailata mustilla ja valkoisilla vaatteilla!

 Olen nyt käyttänyt piilareita melkein joka päivä töissä. Vessihöyry + silmälasit = vaarallista työtä... Kuumia patoja ja pakkeja, mielummin olen polttamatta ruumiinosiani ja pidän piilareita :) Olen myös piirrellyt trollfaceja, pokemoneja ja herra hakkaraisen poikien ruokalistan kulmaan seikkailemaan!!
kummasti tuo vasensilmä vammattaa kuvassa.. 

Miten teidän viikko on alkanut?

2 kommenttia:

  1. Ihana, miten hyvin siulle sopii punaset hiukset! :O Upeen näkönen peruukki.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itseäkin hämmästyttää miten hyvin tuo punainen istuikin tähän päähän!

      Poista

Kiiitoss kommentistasi:)