Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

Skotlanti taas kerran prt.1

Haaah... Kotiuduimme Skotlannista Tomin kanssa perjantaina 23.10 Suomen aikaa.
Lento oli... 20 min etuajassa ja tarjoilu & henkilökunta oli mitä parhainta.
 Asiakkaat taas olivat melkein kaikki suomalaisia... Eli 4 kaljaa olutta litkiviä, kovaäänisiä känniääliöitä. Kaikilla muilla lennoilla ihmiset osasivat olla ihmisiksi, mutta jostain kumman syystä kotilento ja kamala kova ääninen akkalauma osuivat tietysti samaan koneeseen.. Muuten lento oli oikein mukava ja molempien matkalaukut tulivat ja menivät käsimatkatavarana vaikka täyttyivätkin omituisesti minun tavaroillani.
Selitän ensin loman key pointit ja postaan ostokset seuraavaa.

Ensimmäisenä päivänä kävimme prince´s streetillä ihmettelemässä ja ostoksissa.
Itse tein heti löytöjä tutusta Armstrongista (vähän liikaakin), koska halloween + goottityyli = täydellinen hetki tehdä löytöjä vintage kaupasta, kun töissä olevat ihmiset eivät tunne goottimerkkejä!
Tipsun luona minua odotti.... 6 pakettia jotka olin Uk:n ebaystä tilannut Tipsun luokse myyjiltä jotka eivät lähettäneen tavaroita suomeen.

Ensinnä Fish and chips niin hyvää, mutta niin pahaa sinulle. Kalan saa valita joko Haddokina tai Cod:ina, pyydettiin kyllä tuota Cod kalaa, mutta kassatäti jota kiinnosti niin lätkäisi meille Haddok kalaa. Noh hyvää se kumminkin oli :)
Minulla on tarve kierrellä aina paikallisissa kahviloissa ja maistella paikkojen erikoisuuksia. Patisserie Valerie osoittautui mahtavaksi ja monien makujen taitajaksi. Tomi otti tupla suklaa muffinin, kun itse rakastuin Chocolate fudge kakkupalaan. Puhdasta maku orgasmia! Pakkaustapakin oli varsin "mahtipontinen" ja ihmettelenkin miksei suomessa yhtään panosteta pakkausrasioihin vaan  kaikki on plain valkoista :(
Bibi's Bakerystä ostin Red velvet muffinin ja tomille Brownien.
 Perjantaina oli tarkoitus mennä halloween pirskeisiin jotka menivät vähän pyllylleen kun ihmiset joiden luona sen piti olla eivät avanneet ovea :D Me oltiin Tipsun kanssa täydessä tällingissä sitten herättelemässä erektioita lähi baarissa. Minä olin cheshire cat ja Tipsu oli commanding bitch <3>
Meikki tehty Maanon tutorialia käyttäen.  Puku oli muuten hyvä, mutta säärystimien lähettäjä unohti samaa sarjaa olevat käsihärpäkkeet paketista ja postitti ne myöhemmin.
Kierreltiin Tomin kanssa paikkoja enemmän maisemakuvia tomin blogista heti, kun Tomi kerkiää päivittämään sitä (hautausmaita, nähtävyyksiä) ja kiivettiin Arthur's seatille jolla on korkeutta 251m, tässä on pieni video siitä:

2 kommenttia:

  1. Voi Tiinan ja sun asut <3 :D ihania. Repesin tolle "kassatätiä kiinnosti" vaikka ei sais kun oli kakka ja ei antanu oikeita.

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)