Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

exposure to your sins

Koska kellään muulla kuin Vivianilla ja Maanolla ei näytä olevan ideoita jatketaan alustavasti viime hetken ostoksilla!

Ostin Arkkienkeliltä goottikirppiksen kautta ihanaakin ihanamman cyberdogin exporsure paidan tai no oikeastaan tehtiin vaihtokaupat :)
Olen niiiin rakastunut tuohon paitaan ja olen ehtinyt käyttämään sitä jo muutaman kerran niin housujen kuin hameenkin kanssa!
 Ebayn ihmeellinen maailma tajosi halvalla nämä koruset minulle, rakastuin noihin kruunun muotoisiin sormuksiin, laav laav. Tuossa hame kuvassa näkyy hyvin nuo ihanat sukkahousut jotka olivat hurjat 3$.
Ostin myös autoon kiinnitettävän Transformers-laatan :) Minusta se oli kovin hupaisa. Siihen vielä hopean värinen piikkiranneke. Olivat niin herkullisen hintaisia, että oli pakko ottaa kaikki : )
Tämä takkikin tuli lunastettua goottikirppiken kautta ja hurjalla 8€ laatikollinen foam- ja cyberlox tavaraa :)

3 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi semmonen "yksi vaate, monta tyyliä"- tyyppinen juttu. Eli ottasit yhden vaatteen ja yhdistelisit/asustaisit sitä eri lailla. Olis myös kiva teitää, mitkä 5 vaatetta tai esinettä on sulle kaikkein tärkeimmät ja miksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä idea! Pitääkin ruveta miettimään eri mahdollisuuksia, kiitos <3

   Poista
 2. Entä onko sulla jotain turva-vaatetta? Sellasta johon pukeutuminen suojaa pahalta maailmalta ja pelastaa itsetunto nollassa-päivät?

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)