Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Syntymäpäivä kahvitus ja tuleva Halloween

Ohohoh.. Nyt on sukulaiset kahvitettu, paikkoja siivoiltu ja kaikkea hyvää leivottu!
Miun kakkuni oli kaksi kerroksinen pätkismoussella ja vadelma hillokkeella viimeistelty herkku :)
Varoituskolmioiden kuvat löytyvät kakusta koska ne ovat tatuointejani.
Täytyy myöntää vaikka itse teinkin etttä hitto vie oli hyvää, tein myös kana piirakkaa ja sitruunahyydyke kakkua. Koko Lauantaina minulla oli niin kiire etten yhtään kuvaa kerennyt ottaa muusta kuin kakusta mutta ehkä te sen kestätte.
Miun kakku oli vihreä, oikeasti IRL se väri oli neon vihreä mutta kamerani onnistui syömään se jotenkin.
Mustalla koritereunalla jossa oli paino kuvioita ja sinisiä karkki helmiä. Olen harvinaisen tyytyväinen mokomaan kakkuun :)
 
Tällä hetkellä olen saikulla toista päivää, koska yskin niin kovaa että melkein oksennus tulee, hurmaavan tuntuista! Hirveä valmistelu Edinburgin matkaa varten ja halloween asun suunnitelun toteutusta.
Sain muuten isältä ja äidiltä lahjaksi nokian Lumia 800 puhelimen tietysti tukoosi/ sinisenä : P
Tilasin myös cdon.comista ennakkoon Christina Aguileran Lotus-albumin, kun sain syntymäpäivänä cdon:ilta -5€ koodin  :) maksan siis levystä hurjat 12€ hah : DD

Paljastan vielä mikä aion olla halloweenina eli ensin minun piti olla kuollut upseeri (luodin reikä päässä) Ostin puvunkin sitä varten ja sitten Maano voi Maano.. Teki miun nassuuni Cheshire Cat meikin halloween tutona ja noh.. Rakastuin siihen  ihan täysin : DD Päätinkin sitten olla se. Tässä kuvat ja linkki tutorialiin :
Mitä itse aiotte olla Halloweenina?

1 kommentti:

  1. Cheshire cat täälläkin :D Joskin erilaisella meikillä, koska huulirasva-addiktio... ei tulis mitään tuollaisella meikillä :)

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)