Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tämä vaihteleva ulkonäkö.

Huh huh!
Kylläpä viikot kuluu nopsaan, nyt on tullut oltua ja kuukausi ja viikko uudessa työpaikassa ja voin sanoa että ns. pääkondiittorina on aika mahtavaa olla! Paikka on pieni, mutta reseptejä saa kehitellä ja muunnella! Minun hommani on pitää kondis puoli pyörimässä ja nyt miun myötä erikoiskakkujen tilaaminen onnistuu ja nitä on ruvettu puskaradion avulla vähän markkinoimaankin!!
 Haha, mutta se töistä, nyt aiheeseen eli vaihteeksi uudet hiukset. Ostin parit lisäkkeet ja ideana oli värjätä baby blue taas kuosiin. Kumminkin värjäys prosessin aikana mieli muuttui , pesulta tullessa ja hiusten kuivausten jälkeen Capri Blue ja suora otsatukka on tullut jäädäkseen.
Tässä viimeisessä kuvassa näkyy hyvin nuo suurentavat vahvuuksilla olevat piilarit jotka aasista ostin cosplayta varten. Halleluja!! Kunnollisia suurentavia ja vielä vahvuuksilla!!  huimat 19$ pari!!! Olen niin rakastunut noihin ja faktaan "Hei, mähän näen johonkin suuntaan!"
Hiuskriisit on kyllä helpottuneet perukkien myötä, mustasta peruukista on tullut ehdoton bad hair day- pelastaja. Sillä voi peittää sopivasti tyvikasvunkin enne kuin saa kunnon värit päähänsä : D
Tässä sinisessä hiusvärissä on sitä jotain mikä saa hyvälle mielelle ja vaan on mun ehdoton fave.
Päällä näkyvä toppi on myös uutta ja ihmeellistä kirppikseltä siis.

 Mö ollaan nyt käyty paljon syömässä voffeleita Tomin kanssa ja tietty myyjä tunnistaakin meidät jo :D hyvä kun ei tarvitse edes tilausta sanoa, kun myyjä muistaa jo mitä otetaan. Näyttäydyin tämän näköisenä viimeksi siellä:
Eipä minulla muita ihmeitä informoida, muutakuin että kohta pasahtaa goottikirppikselle tavaraa myyntin!

4 kommenttia:

 1. Todella ihana tuo sininen hiusväri! <3 Sopii sulle ihan mielettömän hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat silmät sinulla <3 Mistä on tuo supersöpö hamonen peräisin, viimeisessä kuvassa? Minkä merkkinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus kovasti :) Piilareilla saa kaikkea kivaa aikaan. Hamehan on criminal Damagen käsialaa, itse löysin omani kirpparilta uutena!

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)