Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Hey i just met you, and this is crazy..

but here is my blog, so read it maybe?
Kamala rallatus kun jää päähän soimaan : DD

Mutta siis ajattelin vähän updeittailla ostoksiani tänne ennen kämppä/tuparipostausta. Innostuin leikkimään kloriitilla ja ikean mustat pussilakanat ja tyynyliinat saivat kyytiä!! Tuunasin myös yhden vanha mustan pitkän mekon. Tässä pientä esimakua + randon peltikyltti.
Niistä tuli niiiin hienoja! kämppä/tupari postauksessa näette ne kokonaisuudessaan.
Voi että pienen ihmisen pää voi tulla kipeäksi kloriitilla leikkimisessä ja pilipali pensselin suti osa suli kokonaan pois : DDD
Innostuttiin käymään Tomvin kanssa kävelyllä läheisessä saaressa/venesatamassa ja otettiin sitten saippuakuplia mukaan! Siinä isompikin mies taantuisi lapsen tasolle ja iloitsisi saippuakuplista. Nerokas keksintö tosiaankin.

Sitten tärkeimpiin asioihin eli vaatteisiin ja pvc sellaisiin. TomVi muruseni osti miulle goottikirppikselta lipparin ihanan pvc mekon <3 nom, rakkautta. Myös kirppikseltä Tomi kustansi miulle nahkahameen. Laav lavv lavv, tiedän olen ällöttävä : D Mekko on yksinkertainen ja kaunis <3
Ja tässä fishbonen hame. kahdella toimivalla vetoketjulla, kerrankin toimivilla eikä vain koristeilla!!
P.S. Cosplay into on käynnissä pahimmillaan, peruukkia ja asun tekoa vaille valmista, Traconissa nähdään mussukat! Onko joku muu tulossa Traconiin?

2 kommenttia:

 1. Nyt täytyy sanoa, ett vähänkö tuo mekko näyttää upealta siun päällä. (:

  Ja luovuus kunniaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos :) Piristit päivääni oikein kunnolla :DD

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)