Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

What to wear today? part 1

Näin muuton lähestyessä en päivittele ostoksiani vaan selitän pienen aivo-oksennuksen minuun kilhatavasta inspiraatiosta ja kauneusihanteita yms yms kuvina pienen selostuksen kanssa.


Ensimmäisenä steampunk.
Tämä tyyli kiehtoo minun pientä mieltäni sekalaisella tavalla, paljon solkia, jotenkin uhkaavaa lähes taistelijan vaatetta vastaavaa vaatetta. Ehkä se selittää miksen koskaan ole suurista pitsihameista pitänyt. Olen luonteeltani äkkipikainen, arvosteleva ja aina valmiina puoltustamaan omiani. Soturit ja muut ovat aina olleet lähellä sydäntä pukuineen. Jousiampujat <3 Mitä karumpaa ja uhkaavampaa sitä parempi!
 
 
Seuraavaa inspiraatio tyyliä syytän Final Fantasy peleistä eli kaikkien omituisten accecorien yhdistely ja mm. kaikenlaiset liukuvärjätyt vähän läpinäkyvät kankaat viuhtomassa tuulessa. NOM, näitä on vaan todella huono / vaikea omaa vaatetukseen ettei näytä eksyneeltä cosplayaajalta : D Tämä on vähän määrittelemätön tyylilaatu joten esimerkkikuvat saavat valottaa. Niin täysin järjettömiä mahtavi pukuja! Ps. Final Fantasy pelien pukujen suunnittelijat on neroja!

Deathrocker
Ihailen mitä suurimmin tätä tyyliä mutten usko että osaisin käyttää tätä ns. täyspäiväisesti. Deathrocker tyyli on kaunis, shokeeraava ja tyylikäs samanaikaisesti, ainakin minun mielestäni. Asussa tapahtuu paljon samaan aikaan, näin hyvään yhdistelyyn kun itse pystyisi!
 
 Tässä on siis vain muutama niistä asioista jotka motivoivat minua panostamaan pukeutumiseen ja inspiroivat eteempäin. Onko teillä jotain esikuvaa/ idolia tai lempi tyyliä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)