Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Somewhere over the rainbow

"Työn" täytteinen viiko oli viime viikko ja näyttää siltä, että Toijala Tampere väliä tulee tämäkin viikko seilattua. Tipsu on uskollisesti pitänyt minulle viime viikon seuraa ja olen saanut nauraa lähes pissat housussa. Maailmassa  on ihmisiä joitten seurassa voisi olla 24/7, Tipsu on yksi näistä ihmisistä. Tipsulla on maailman paras huumori eikä koskaan tarvitse katua, jos saa Tipsun mukaansa! Laaav juuu sweety!

Eli viime perjantaina kiersin Toijalan markkinat, otin kolmannet korvikset molempiin korviin ja  tein Tomvi:lle Transformers leffojen Bumblebeen automuodon kakkuna, välkkyvillä valoilla :)
Tipsun,Tomvin ja Tomvin porukoiden mielestä oli kerrassan hyvän makuista, mutta no ei minttusuklaalla voi mennä pieleen. Saattu kuvan kakusta kun löydän kamerani johdon, muistikortti nääs otti ja pamahti rikki joten otin kuvat kameran muistiin. Nyt kun vielä löytäisi sen johdon...

Lauantaina Tomvin porukat kävivät aamulla kaffittelemassa ja siitä lähdettiin sitten murun kanssa katsastamaan Toijalan markkina alue uudemman kerran. Mikään ei voita paistettuja muikkija!! Naaaaaam!
Iltapäivästä lähdettiin murun ja Tipsun kanssa porsastelemaan Leski Rouvaan. Minä ja Tipsu vedettään Wingsejä jotka on taivaallisia!!! Tomvi söi Burgerin jota voin myös itse suositella. Siitä sitten perinteisesti kaljateltalle parilla ilmais kupongilla ja nokka kohti Tamperetta ja Bella mortea.
Paita- Lip Service- Astro Vamps Splatter flesh
Satiini korsetti
Hame- Living Dead souls
Kengät - Demonia Electra
Takki - kirppis 

Tuli sitten kokeiltua itse ruskettavaa vähän vahingossa, tarkoitukseni oli hankkia kosteuttava ja pikku hiljaa ruskettava voide. Olen jo pari vuotta uskoutunut Nivean karoteeni aurinkovoiteeseen, mutta nyt kokeilin Doven summer glowta ja huh huh mitä power tässä on. Tottuneena tuohon karoteeni settiin joka päivettää hitaasti ja imytyy pari vuotta tämä tuli ihan puskista. Näköjään pitää levittää helvetin tarkasti ja heti aamusta, koska aamulla heräsin tällaisellä "rusketus" rajalla vaikka tietääkseni aika tarkasti levitinkin voiteen. Käsissä tää näyttää varsinkin huvittavalta, kun sormet on päältä ja alta ruskettuneet mutteivät väleistä :DDDD
Lämpimiä kelejä ja minihameita teille rakkaat lukijani!!
Seuraavassa postauksessa kerronkin jotain maailmaa mullistava!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)