Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jussista selvitty

Juhannuksena on tapana lähteä mökillä ja niin kuin kunnon suomalaiset, tämä tapa kuuluu myös miun perheelleni ft. Tomi. Ruovedellä sijaitseva mökki on rauhassa kaikelta muulta, ainoastaan 1 muu mökki seisoo saman järven rannalla ja hyvä niin. Tänä juhannuksena mökki tuntui olevan täynnä kakaroita ja vihaisia ihmisiä tosin.
Meidän juhannus on aikalailla sama joka vuosi. Juhannus aattona mennään ja juhannus päivänä on jo pitkältä tavaksi tulleitten juhannus olympialaisten vuoro. Minä ja Tomi VS. Äiti ja Isä (+kummisetä).
Näihin iltamiinhan kuuluu:
-Renkaan heitto
- Dartsi
- Pentaki
- Alias (uusi tänä vuonna)

Oli aika tasaväkistä, mutta kuten aina Isä yksin voisi päihittää kenet vaan näissä lajeissa. Pärjättiin kyllä ihmeen hyvin Aliaksessa tomin kanssa. Verbit ja adjektiivit ehkä vähän kusi mutta muuten aika jees.
Tässä vähän kuvia ryövärin kuopalta jossa tulee aina pyörähdettyä vaikkei vettä tarvittaisikaan.
 Naureskelin nyt partaani, jos omistaisin sellaisen. Mainostin nimittäin Tomille kuinka hienoa on napata kasa päiten nutipäitä ja mokoma vain nauroi miulle : D Ei mennyt aikaakaan, kun miehen itse veteen tekemään ihan samaa hommaa ja oli muuten onnesta soikeana! Tänä vuonna nutipäitä oli kumminkin niin paljon, että oli paljon mielekkäämpää tuikata kädet tai jalat veteen ja ihmetellä, kun mokomat uiskentelijat tulivat ihmettelemään ja imeskelemään käsiä. Olis muuten mahtava kidutus keino tämä. Arviolta 500 nutipäätä tai enemmän pyöri päivän aikana tuossa rannassa ja koska Tomi repi nuita ruohoja pohjassa nutipäät keksi löytää ruokaa siitä kohtaa ja suosivat rantaa entistä enemmän.  
 
 Pihvejä tuli syötyä ja hauskaa oli. Kerrankin juhannus jota muistellessa tulee pelkästään hyvälle tuulelle : )
Aliasta vs. isä ja äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)