Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Viikonloppu joka olisi saanut kestää ikuisesti

Tiedättekö tunteen, kun näettä rakasta ystävää pitkästä aikaa. Puhtaasti ystävän se tunne, kun ystävä hihkaisee sinut nimeltä ja huutaa "Kävelet ihan vitun väärään suuntaan!" Ei siinä voi kuin hymyillä vaikka juuri vähän aika sitten työasia pilasi päiväni kokonaan. Kerron siitä kuluneella viikolla sitten enemmän, mutta nyt takaisin tähän. Olen jopa harkinnut oman toiminimen perustamista.
Menin siis rakasta Tipsuani vastaan Hyvinkään keskustaan josta kävimme kaupassa, postissa ja mäkkärin kautta kotia. Tipsu odotti miun luona yllätys, Paavo-kakku, paavo lompakko ja Iron fistin- Dont hold your breath korkkarit!!! Tipsu on lähettänyt siis Engalnnissa asuessaan miulle ebay ostojani, koska muutamat myyjät eivät ole shipanneet suoraan suomee. Siksi lahjoin ystävääni näin.
Syötiin sitten paavo kakkua joka oli sairaan hyvää ja Tipsu suoritti tietysti lobotomian pavelle.
se hymyilee vieläkin....
Puhutaampa sitten vähän tästä Hyvinkään tragediasta.Ensinnäkin tahdon kiittää kovaa kiintymystäni kantakapakkaani Kruunaan ja Klaavaan Toijalassa. Meidän oli Tipsun kanssa tarkoitus lähteä perjantaina illalla baariin, mutta miettimisen jälkeen tie veikin taas Toijlaan ja kk:seen. Kiitos rakas paska kantapaikkani olemassa olostasi, muuten olisimme lähteneet Tipsun kanssa nimittäin Amarillon terassille ja myönnettäkään turkoosit hiukset ei olisi ollut huomaamaton maalitaulu. En nyt yritä liittää itseäni tähän tragediaan, kun jälleen suomalainen nuori mies kilahtaa vaan kiitän onneani ettemme olleet Hyvinkäällä, koska olisimme olleet juurikin sillä terassilla.. 

Iloisempiin asioihin! Eli hiusväriin, uudistusta on taas tapahtunut ja aika hauskaan suuntaan sanoisin. Ensin kumminkin päivän asu, piti peittää huivilla julma tyvikasvini : D
Tältä näytti vaalennuksen ja leikkauksen jälkeen joka oli oikeastaan näin jälkiviisaana ajatellen aika kiva tuollainkin. Päätettiin sitten silti värjätä ja kuivauksen jälkeen lopputulos oli tämä.
Naureskelinkin että kokonaan valkoisilla hiuksilla näyttäisin ihan Draco Malfoylta :DDD
Aiemmin oltiin Tipsun ja Eepun kanssa sovittu että mennään piknikille lupaavan ilman takia.
Tehtiin sitten meidän seura/fave juomaa eli Sangriaa ja ostettiin naposteltavaa. Viltti ja kori messiin ja etsimään aurinkoista ruokoista paikkaa joka löytyi lopulta juna-aseman takaa mäestä.
 Ihana iltapäivä, hyvää musiikkia, paljon naurua ja namia!
Tipsun kanssa käytiin vielä uudemman kerran bileilemässä Daijulan yössä ja oli kyllä hyvä ilta yhtä kusipää naista lukuun ottamatta joka yritii minua lyödä. If you can´t hold your liquer, don't drink, bitch!!!
Sunnuntaikin meni ihanasti Tipsun seurassa ja kerkesin Tomvi rakastakin näkemään parin tunnin verran <3
Ensi viikko ottaa varmasi pahasti veronsa minusta henkisesti joten älkää odottako ebay ostoksia suurempaa postausta.
Ihanaa, kun on kesä!!! 

1 kommentti:

Kiiitoss kommentistasi:)