Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappen dappen!

Ihan hauskaa että välillä on tällaisia pitkiä vapaita (toisilla) niin sain olla Tomvin kanssa Pe-Ti melkein 24/7. Itsehän olin siis maanantaina töissä, mutta Tomvi teki miulle 3 ruokalajin päivällisen kun tulin kotia :) Tuli kyllä viikonloppuna suhattua Tampere-Toijala-Hyvinkää-toijala- Hyvinkää väliä huolella. Lauantaina käytiin nps:än miitissä Tuulosessa josta ajettiin Hämeenlinnan parkkikselle. Ajateltiin järkyttää ihmisiä murun kanssa joten Tomvi lähti plattareissa ja pvc-solkihousuissa ko mie edustin uudessa lipparin hopeassa High voltage topissa ja kiillotetussa latex minarissa! Jotenkin tykkään tuon ekan kuvan ilmeestä : P
Tultiin sitten hämeenlinnasta Hyvinkäälle ja päätettiin sunnuntaina lähteä käymään Jumbossa (En ollut koskaan käynyt siellä.) Käytiin syömässä ja todettiin etten osta telkkaria tällä kertaa.
Koko neon vihreässä järkytin ihmisiä siis sunnuntaina ja oli muuten hyvää pizzaa siellä jumbossa, ei mitään perus karvaranne tavaraa!! Käytiin myös mun vaatakaappi läpi eli ne jotka seuraa goottikirppistä Facebookissa niin varatukaan 20-30 vaatteet päivitykseen!
Tomvi sai myös aikaisen synttärilahjansa kun olin tilannut murulle paidan:
Suunnittelin siis logon ja tilasin paidan :) myös itselleni mutta Tiinan suunnittelemalla logolla.
(Tahdon tällä hetkelle 5 tatuointia ja tuo tiinana tekekmä logo on yksi niistä!!)
Meidän vappu meni rauhallisissa merkeissä Toijalassa munkkeja syödessä ja korttia pelatessa.
Tähän väliin vielä yksi Maanon tekemä meikki joka voisi kiinnostaa teittiä :)
P.S. Rupean pikkuhiljaa uppailemaan blogin ulkoasua kunnolla uuteen uskoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)