Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

To the Helsinki ohoy!!

Taas on yksi viikonloppu vietetty erikoisemmissa merkeissä. Eli perjantaina TomVi ajeli taas tänne päin suomeja ja poikkesi matkalla miun porukoilla hakemassa miun uusimman perheenjäsenen eli 27" TV:n <3
Nyt saa pelattua pleikkaa ja kattottua Big bang theorya ja leffoja isommalta skreeniltä kun läppärin ruutu.
Lauantaina oli Helsingin shoppausreissu + goottiblogaajien miitti kaisaniemenpuistossa.
Shoppausreissu jätti minut vähän möks möks mielelle koska löydöt olivat mitättömät. Ostin pelkästään koruja. Hyviä koruja kylläkin mutta haaveilin mukavista kevät tarjouksista. Kaikki mitä kokeilin oli joko 40€ yli budjetin tai pari kokoa liian pieniä mm. iron fistin korkkarit nyyh. Nämä siis lähti miun mukaan. Vähän steampunkkia ja sitten saa kaikkea muuta mukavaa.
Koska shoppusreissu meni vähän harakoille ja miittiin oli puolitoista tuntia aikaa päätettiin mennä murun kanssa extemporee leffaan katsomaan Iron sky. Ei välttämätättä ensimmäinen valintani leffana, mutta kyllähän sen katsoi. Hyvää huumoria koko pätkä kyllä sisälsi!
Mutta siis Blogimiittiin ->
Paikalla oli arviolta 15-20 blogaajaa. Hauska saada blogeille äänet ja asenteet :) Pääsin muiden ohella oikein haastateltavaksi! Puheen aiheet vaihtelivat viinan juonnista tisseihin. Pistän tähän muutamat kuvat, älähtäkää jos haluatte blurrattavaksi nassunne tms. Kameran takan siis kahdessa ensimmäisessä kuvassa Lightness ja lopuissa TomVi.

(Voi kun Mystral oli pikkuinen ^_^  ja Paparcutsilla oli maailman söpöin sateenvarjo joka naukui)
Tapasin siis ainakin Mystralin, Lightnessin, Papercutsin.  Karsin kuvista aika monta pois nolojen ilmeiden yms. takia :D Joten tässä nyt on vain muutama.
 Mukavaa porukkaa tuntui olevan, vahvoja mielipiteitä, räväköitä persooonia ja ihania pirteitä naisia koko kööri :) plus tietysti hurmaavat mies vahvistuksemme TomVi ja VonQ. Me oltiin TomVin kanssa ihan tylsiä ja istuskeltiin vain 1-1½ nurtsilla, sitten iski kylmä ja lähdettiin Arnoldsin kautta takaisin Hyvinkäälle. Arnolds pelastaa kylmältä. Minä edustin kokonaan lipparin sinisessä kokonaisuudessa:
Äitienpäivän alku oli..... puuduttava. Pienen suunnitelmien muutoksen takia kello oli soittamassa 7.30 että ehditään  murun porukoille onnittelemaan. Ei siitä sen enempää. Sieltä ajettiin miun porukoille ja mentiin ulos syömään perheen ja mummun kanssa <3 Ihania sarkastisia rakastettavia ihmisiä. Sieltä toiselle mummulle loppu suvun kanssa vilskeeseen ja haleihin. Kyllä miulle on iso suku. Ihanaa porukkaa!
Hyvää äitienpäivää kaikelle sen ansainneille!

7 kommenttia:

 1. "en oo lyhyt, vain vertikaalisesti rajoittunut" :DDDD Toivottavasti Tomi sendii mullekin näitä kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Voi plöäää kun ei tullut mitenkään juteltua siellä miitissä. D: Mut seuraavan kerran kyllä sit kun näen sut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistään sitten lumouksessa? Oli kyllä yllättävän kylmä lauantai ja olsi pitäny tajuta ottaa se vitti millä istua :DD tää tekoäly ei aina pelaa ihan täysillä.

   Poista
  2. Viimeistään siellä, ellette ole tulossa sinne Club Underworldiin? :) Joo minäkin unohdin viltin mutta pääsin istumaan Lisan viltille niin ei pylly paleltunut. :D

   Poista
 3. Mahtava tuo vika kuva! :) Itse en blogimiittiin voinut edes kuvitellakaan osallistuvani, tilillä kun oli vain surulliset 5e rahaa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla ettei ollut mahdollisuutta tulla ihmittelemään muita blogaajia :( Toiseen kertaan siis! Ja kiitos tykästyin kovasti myös tuohon viimoisessn kuvatukseen ^^

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)