Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

If you love me

Viikonloppu taas täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. tai sitten ei, päätöksiä kumminkin tuli tehtyä!
Joskut on sitä mieltä, että kaikki elämässä tapahtuu tarkoituksesta jotkut tukeutuu jumalaan, mie tykkään kulkea ja tehdä asioita tunnepohjalta.
Kuten tämänkin.
Se joka ei tajunnut niin molemmille on ilmestynyt vasemman käden sormeen jotein kiiltävää ja pyöreänmuotoista : D Tunnelma vähintäänkin Happy happy joy joy.
Miulle on ihan turha tulla saarnaamaan siitä kuinka pitäisi seurustella 3-4 vuotta ennekuin voi mennä kihloihin. Edelleen, tunnepohjalta. Kumminkin molemmat järkeviä aikuisia ja päätös on yhteinen niin miksi ei?
Avattiin siis terassikausi lauantaina Tomvin kanssa edustus asu oli tällainen:
Sain Tomvilta myös Tiiketinliljan(lemppari kukka heti krysanteemin jälkeen) ja tein sunnuntai aamuna omenapiirakkaa joka syötiin vaniljajäätelön ja vaniljavaahdon kanssa <3

8 kommenttia:

 1. Onnea teille, liityinkin tässä just hiljan siunkin lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä, että miksi moinen kiire? En paheksu tai muuta, ihmettelen vain. Kuitenkaan tossa ajassa ei ihmistä vielä mitenkään voi kokonaan tuntea ja kovin nuoriakin olette.Miksi siis ei odottaisi siihen, että edes tuntee toisen kunnolla?
  Onnea kuitenkin!! :)

  VastaaPoista
 3. Olisit laittanut yhteiskuvan kihlojen kunniaksi:) Onnea!

  VastaaPoista
 4. Kiitostko kovasti kaikille onnitteluista <3

  Anonyymi: En niinkään sanoisi että kiire, tuntui vaan oikealta ja spontaanilta käpöstellä liikkeeseen ja ostaa sormukset. Tiesin viimeistään Tomin ilmeestä(kun sai sormuksen testattavaksi sormeensa.) että nyt tehtiin oikea päätös :)Hassuinta tässä onkin se että tuntuu siltä kuin olisi tuntenut toisen jo kymmeniä vuosia :D Ymmärrän kyllä ihmettelysi.

  VastaaPoista
 5. Onnea :) tiedän tuon tunteen, että on tuntenut jonkun vasta hetken mutta se tuntuu vuoosilta :D onko kyseessä muutenvaan-kihlat vai onko häiden suunnittelu alkanut? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan muuten vaan kihlat, mutta on ollut puhetta minkälaiset pidetään kun pidetän :)

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)