Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uudelleen suunniteltu viikonloppu.

Tarkoituksena oli möllöttää kotosalla tai jos jaksaisin niin lähteä Äitin luokse hiuksia värjäämään.
Hiukset sain kyllä värjättyä, mutta pienten suunnitelmien muutosten mukana olinkin sitten koko viikonlopun TomVin kanssa, aina vaan paranee viikonloppu suunnitelmat ja paikat on hellinä, tai siis mitä? ;)
Hiuksissa siis jatkuu uv-turkoosi, mutta pohjalta puskee ensin pinkki ja sen alla vielä violetti.
Lauantain asuna palveli Lipparin ihana hame ja Spin Doctorin gypsy toppi. Vaihdoin aiemmin Funtasman hunttereihinkin tuollaiset baby blue nauhat kun mustat oli vähän tylsät :)
Tampereen Prismasta(jos oikein muistan) löysin to die for sisustustavaraa jotka tietysti lähtivät miun mukaan.
Tätä taulua olen kissojen ja koirien kanssa metsästänyt jo pitkään ja vihdoin se hyppäri kauppareissulla vastaan <3<3 Mukaan lähti myös ehana tarjotin ja sydämmenmuotoinen rasia.
Kohta miulle kotiutuu 2 ihanaa vaatekappaletta jajajajajajaja sitten koko asukokonaisuus Lipparin sinisestä Hollywood Geisha yhdistelmästä on minulla! Bwhahhhahaaa!!
Siitä tulee todennäköisesti miun kesä asu ellei hame ole minimalistisen lyhyt, mutta sitä odotellessa, katsellaan <3 

3 kommenttia:

 1. Ootte te niin söppänöitä. Yhteiskuvii pliis :D ja ja ja ja siistit hiukset!

  VastaaPoista
 2. Se hame muuten ON minimalistisen lyhyt :D Omani saapui juuri kotiin ja ainakin meikäläisen ghettobootyllä näyttäis vahvasti siltä, että perseen vilkkuminen on väistämätöntä. Mittasuhteethan siinä on sitä luokkaa, että leveyttä on paaaaaaaaaaljon enemmän kuin pituutta mutta ketä se on ennenkään haitannu? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin juurikin ihan saman kun hame tänään kotiutui : DD näyttää siltä että musta alushame on tarpeen ja kipeästi ainakin mun hyppyri perseen kanssa!

   Poista

Kiiitoss kommentistasi:)