Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Lets categorize all of you

Tässä yhdellä automatkalla TomVin kanssa ruveettiin miettiin näitä gootti  yms. mms. skenejä ja yritettiin saada miut mahtumaan johonkin niistä. Näin ei kumminkään käynyt, koska en omasta mielestäni ainakaan omista vain jonkun kategorian vaatetta vaan on sekaisin cyberiä, punkkia, ihan perus mustaa, löytyy vekkihameita koulutyttö-lookkia varten. Remmihousut, nahkaliivi, steam punkkiinkin löytyy vaatteet ja pvc/feish tyyli tekee kovati tulosaan ebayn siivittämänä.
Eli siis päätin nyt perustaa ihan oman skenen :DD
Minä olen RAINBOW GOOTTI!
Siis värikäs kaikkien tyylilajien rakastaja. Rainbow hamstraajakin on hyvä termi minulle.
Tässä yllä hyvä esimerkki ja samalla viimeviikon ostokset :)
Lipparin Hollywood geisha hame, Lipparin Circuit city housut ja kirppikseltä ihana keltainen pvc takki.
Raibow etuliite sen takia, kun näen esim. kirpparilla minkä tahansa vaatteen jossa menee sateenkaarenvärit, sitä on pakko käydä nypläämässä. Oikeasti, siis mikä tahansa vaatteen osa tai koriste esine, minä löydyn harakkana sellaisten tavaroitten luolta :)
Parhaillaan tätä kirjoittaessa istun pitsipaitadassa, harmaat villashortsit ja reisiin asti ulottuvat pinkki/mustaraidalliset villasukat jalassa!
Jotenkin en voisi enää kulkea pelkässä mustassa.
 Tarvitsen jonkun kirkkaan KIRKKAAN tehostevärin to spice it up.
Rakkaani älkää antako skenejen yms yms häiritä tai kummastuttaa, kaikki pukeutuvat tavallaan enemmän tai vähemmänm ajatellen.
Todennäköisesti joku vihaa minunkin tyyliäni muttei se paljon minua kosketa.
Jos kaulassasi roikkuva risti kaulakoru tekee sinusta uskovaisen ja pelastetun niin minä olen mielelläni niittihansikkaitteni kanssa vandaali/mummojenhakkaaja.
If im ugly then so are you <3
Tii kuittaa tältä illalta.Btw. Vahinko laihtuminen on ihana tunne :D 

3 kommenttia:

  1. Piti just tulla kysyyn et ootko laihtunu :D mut sit luinkin ton vikan lauseen. Kaunis oot :)

    VastaaPoista
  2. Parempihan se on, ettei koitakkaan survoa itseään mihinkään tiettyyn muottiin. (: Nauttii siitä, mikä milloinkin hyvältä tuntuu. :D Voi niitä nyrpeitä mummoja, jotka katkerana toteavat kivan pirtsakan keltaisen olevan liian saatanallisen iloista. :D Mutt piristävää, kun joku uskaltaa värejäkin käyttää. (:

    VastaaPoista
  3. Täytyy kyllä pilkun nussijana todeta että rainbow goottius ei ole mikään uusi käsite, vaan jo ihan olemassa oleva skene. Mut positiivista ja ihailtavaa ettet tunne pakkoa sulloutua mihinkään muottiin.

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)