Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Laiska kiiwinmussuttaja.

Hups heijaa mussukkaiset!
Päivityksiä tulee todella laiskaan tahtiin, koska paljon uutta ja ihmeellistä ei ole tapahtunut.
Omaksi ansakseni eksyin ikeaan ja ostin ihan liian kalliin(ihanan) maton ja kolme kappaletta niitä hyllyjä mitä pitikin. Miun onneksi ne ei olleet kuin 10€ kappale :)
Sohvaa mennään ilmeisesti katsomaan/hankkimaan ensi lauantaina ja pikku hiljaa alkaa kokonaisuus kehkeytyä!
Osa kengistäni on jo luonani Hyvinkäällä joten voin silitellä niitä aikani kuluksi, mutta tärkeimpiin asioihin eli ostoksiin!!!
Olen jo jonkin aikaa metsästänyt Lip Servicen Hollywood Geisha toppia ja hametta, noh nyt löytyy toppi ja se on täydellinen!!! Miulla on jopa tissit sen topin kanssa! Nyt  voin taas hetken kieriä onnellisena.
Ostin myös ihanaakin ihanamman Lipparin Step in time pitsipaidan, koska myyjä lupaili sen venyvän pienelle L-koolle.. Fuck this shit.. Ei mitään toivoa, niin kaunis paita ja niiiiin pieni. Mutta olisi tämä pitänyt kyllä arvata, omaa tyhmyyttä taas. Että jos joku tahtoo ostaa kyseisen ihanuuden noottia minulle!
Tämä paita siis myytävänä!

Myös tilaukseni Alternative storelta tuli <3 Tilaan nykyään UV-turkoosini vain sieltä koska kotiin toimitettunakin sen saa halvemmalla kuin suomesta, tilasin myös stargazerin cake linerin turkoosina :)
Tässä vielä viime torstain päivänasua kun jaksoin vähän panostaa. Kamalaa kun hiuksetkin on jo noin pitkät :D Harottaa ihan joka suuntaan, en osaa yhtään olla...
Huppari- Iron fist Zebracorn
Nahkaliivi- Cool Cat
hanskakket-Poizon industrien
Housut - Killer cat
Ihan järjettömästi olen taas Ebaysta tilannut settiä ja aion tehdä yhden ison oksennus postauksen siitäkin sitten kun lähes kaikki niistä tuotteista on iloisesti miun sylissä : )
Myös vaatekaapin tyhjennys tapahtuu ja kaikki turhat t-paidat ja farkut saa kyytiä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)