Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hyi ällööö, ne pussaa!!

Kuten otsikko kertoo joo, blogaajarakkaus on syttynyt :DD
Haha olempa ällöllä tuulella.
 Eli joo tuossa nyt sitten kävi niin, että omaakin blogia pitävä TomVi on nyt sitten miun parempi puolistko. Aion siis hukuttaa Tomin kakkuihin ja muihinkin lahjuksiin tässä joku päivä, koska no niin kuuluu tehdä!!! : D
Ällöpylly hempeilyä on siis luvassa. Kaikki ketkä ovat ihastuneet tietävät kyllä miltä tuntuu ko omiin tunteisiin vastataan <3

Asiasta kippoon kävin Tomin kanssa Tamperella shoppaamassa ja mukaan tarttui mistä mitäkin.
Cybershopista 2 vesiluomiväriä musta ja vihreä, pinkit verkkosukkahousut + kakkusormus.
Nitrobabysta nappasin Spin Doctorin gypsy topin ja ihana  mustan essun jossa vilisee kakkujen kuvia (molemmat ostokset löytyvät kohta näkyvästä sunnuntai päivän asusta.)
Käytiin sitten Marusekissä syömässä ja pakotin Tomin syömään puikoilla ensimmäistä kertaa, voi kuinka julma olenkaan! Hyvinhän se meni sitten kummiskin.
Huuto.net löytyi myös tällainen ihanuus:
Lipparin Astro vamps II sarjan paita nimeltä Splatter Flesh <3
Hintaa mokoma kantoi vain 25€

Sunnuntaina menin auttamaan kaverin pojan rippijuhla tarjoisussa. Yllätys yllätys, mie leipasin kaikki tarjottavat. Oli kyllä mukavan rentoa porukkaa ja mahtava kaveri joka oli tarjoilemassa mun kanssa. Edustin siis tämän näköisenä:
Tuo valkoinen hame on ebaysta, cute eh?
Tarjoiluiden jälkeen menin Tomille syömään "pika" makaroonilaatikkoa ja kyllä yllätti miut täysin. Empä olis uskonut että makaroonilaatikkoa voit tehdä pikana ja vielä hyvääkin oli :D Pisteet siitä!

Ebaystä on tulossa vielä... 7 eri aisaa ja 5 niistä on pvc:tä, 4 mekkoa ja 1 hame. Yllätys yllätys midnight blue värisenä. Mutta niistä lisää kun ne tulee edes perille. ja jajaja Sain isän sponssaamana ihana sohvan joten kunnon kämppä postaus tulee tällä viikolla!!
C ya!

5 kommenttia:

 1. Suloinen hamonen ja essu. :3 Eipä siis ihmekkään, ku TomVi kehuskelikin siun olevan supermukava ja muuta. :D Sitt kävikin näin. (: Onnee teille. (:

  VastaaPoista
 2. Awwww, Onnea teille =) On aina ihanaa lukea tämmöisiä juttuja, ihastuminen kun on ihanaa ;)

  VastaaPoista
 3. Awwws, söpöä!:>> Tulleepahan muillakkiin ällösöpöjä postauksia, mut voi kun toinen on niiin ihana, suloinen ja kaikkea... <3 :D

  VastaaPoista
 4. Tuo essu on ihan mielettömän suloinen :) Ja on niin mukavaa lukea kahden ihmisen onnesta, tulee heti hymyileväinen olo teidän puolesta :)

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)