Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Not a second to waste..

Huh huh, voimpa sanoa että nämä 2 työviikkoa ovat menneet aika hujahtamalla.. Kotiin, kun pääsee ei jaksa yhtään mitään. Lieneekö syy siinä ettei ole vielä asuntoa Hyvinkäältä löytynyt... Ehkäpä ja Vr takkuileen joten parhaimmillaan olen aina puol 6 kotona ja aamulla lähden 5 junalla töihin... Nice*?
Paria asuntoa olen käynyt katsomassa, mutta ei ole sitten arpa osunut omalle kohdalle tuossa valinnassa :( Alkaa pikkuhiljaa vituttaa tuo vr ja aikaiset aamuherätykset vaikka töissä pitäisi olla vasta 7.00..
Tässäpä yhden päivän asu ja muutamat ostokset.
Muuta en ole kerennyt tekemään kuin hakemaan postia ja postittamaan tavaraa, sen jälkeen kaadun yleensä sänkyyn ja nukun niin paljon kuin mahdollista...
 Heti kun saan asunnon alan käymään zumbassa ja ehkä aloitan tankotanssinkin : DD
Eli Hell bunnyn pvc-hame ja qod- ihana solkihame : )
Uusiin ostoksiin kuuluu myös ralliruutuiset verhot, Sailor moonin kaikki kaudet ja leffat + Magic knight Rayearthin molemmat kaudet, parhaat animet ikinä.
Kahteltiin Eepun kanssa Sailor moonin ekan kauden vikoja jaksoja ja ekaa leffaa ja porattiin vaan koko ajan :DDDD Ollaanko vähän helppoja tai jotain?

2 kommenttia:

  1. AAA! Jumalaisenpa hameen olet löytänyt!♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti onnistut löytämään pian asunnon! Tiedän itsekin, miten ärsyttävää se asunnun hankkiminen on, kun pakko ois jostain semmoinen saada mahdollisimman pian. Ja vähänkö oon kade, jos pääset tankotanssitunneille! Mut siis, ihan huippua, jos pääset sen aloittaan! Mäkin toivottavasti joskus ehdin, ehkä sit opiskelun jälkeen. :)

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)