Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

Muutin sitten.

Ekana muuttopäivänän kitattiin seiniä ja maalattiin se ihana suunniteltu tehosteväri seinä.. Niin minua eli turkoosia!
Lauantaiksi menin vielä porukoille maalin käryä karkuun ja suuntasin tieni illalla kantabaariini vielä pienelle humputtelulle kun ei voi tietää koska sinnekkin taas pääsee. Edustus asuni siis pallomeribileissä seuraava:
Minäpä selitän nyt vähän suunnitelmistani tämän asunnon sisustuksen suhteen.
Divaani sohva, mielellään musta tulee koristamaan tuota valkoista kohtaa, ikea hyllyt siirtyvät sängyn päätyyn blokkaamaan suoran näkymän ovalta sänkyyn. Omg taulun kohdalle tulee siis itse tekemäni taulu jonka pohjaväri on pinkki ja raamit mustat sen enempää en kerro :)
Tämän kuvan valkoisen möllin kohdalle tulee toivottavasti musta kiinalais/japanilais henkinen sermi erottamaan niinikään makkarin olkkarista, kuvitelkaa vielä tuohon sänkyyn valkoinen helmalakana koristeeksi.
Tämän valkoisen möllin paikalle on tarkoitus hommata meikkaus/peilipöytä iiiiiiisolla peilillä :)
Ruskeitten viivojen kohdalle sitten ikea hyllyjä kengille :P
Asuntoni on siis 34m2, kuuluu yksi huone, keittiö, wc ja vaatehuone + 2min matkan päässä töistä, olenko hiukan onnellinen tuosta väriseinästä <3<3<3
Isä rocks!!

2 kommenttia:

  1. Mrr, saanko tulla varastamaan sun hiukset ja huoneen? >:c Mä haluan ehdottomasti kanssa sitten joskus kun muutan tollasen hienon tehosteseinän - pinkkinä tai tummanharmaana tosin

    VastaaPoista
  2. Mikla: Et saa muruseni ;P Olen kovin tykästynyt molempiin.

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)