Sivut

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Ostos spämmi

Heippati rallaa kyyhkyläiseni :3

Muutto on kokonaan suoritettu, kaikki on hujan hajan pirkamaalla miun huoneessani ja elämä on jeespoks kunhan töitä jostain sais. Oma rauhaa on myös enää n.75%, kun asut porukoillasi : D
HUOMHUOMHUOM!!!
Miullapa on ihan oikeat treffit lauantainaaaaa, wish me luck!
Jänskättää.. raportoin tänne sitten miten ne menivät, joten treffiseurani asianomainen pidähän varasi jos oletkin ihan piiiiip tai eksyt koskaan lukemman tätä. 


Mutta ostoksiin, tässä on jäääärjettömästi tavaraa, koska noh sitä on tullut ostettua aika sujuvalla tahdilla...
Eli ahhhhhhhh lipparin kynä hame oivoivoivoivoi kuinka kauan olen tätä halunnut!! Kaverina spin doctorin puffff hihainen paita. 
Vieressä edustaa musta solkipaita, tuollanen keskivyö ketjuilla ja cyberdogin hamonen! Huomatkaa myös uudet Demonia Concordit!!! Paljon sievemmät luonnossa kuin mallikuvissa, rakastuin, jokainen askel on kuin pilvien päällä kävelisi, ihmeen kevyet käveltävät!
 Liituraita koriste vyötärökorsetti ja koko korsetti jonka taida myydä ei jotenkin sovi mulle yhtään...
Anyone wants?
 Ihana turkoosi lovely dovely koriste korsetti, pure love.
Tampereelta löytyi tällaisia aiiiiivan ihania säilytysrasioita :) Molemmat ovat samoilla kuvilla mutta erikokoisia. Miun mielestäni jotenkin elegantteja.
Vielä lähikuva Concordeista ja söppänä pin up laukku joka löytyi kirpparilta 2,5€
Mitäpä teille pumpulaiseni? Miulle on tulossa vielä Ebaystä 3 lipparin vaatetta, yksi takki ventovirin kaapintyhjennyksen varjolla ja yksi jääärjettömän mahtava miekka.

Kyllä olen täysin seonnu ostamisen maailmaan, mutta en voi sitä kauaa tehdä, koska julmetun työkkäri odottaa minuakin kuin lihava lapsi karkkejaan... Yksi työhakemus on lähtenyt iloisesti matkaan eli pitäkää peukkuja sen saaminen on aika mission impossible, mutta pidän lipun korkealla!!!

3 kommenttia:

 1. minkä kokonen toi korsetti on mistä kysyit että tahtooko joku ostaa ? :D

  VastaaPoista
 2. Awww taas nii ihania vaatteita :)

  VastaaPoista
 3. Malicer: Korsetti on M-kokoinen
  Maano: <3

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)