Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

Makes me that much wiser, So thanks for making me a fighter.

Mikä siinä on että joka saatanan kerta sitä saa pettyä juuri kun on kiintynyt johonkuhun?
olen niin valmis hakkaamaan päätä seinään.
Aloittakaamme megavitutusmasennunpostaus.
Kerrompa teille synkän ja masentavan tarinan Tii nimisestä naisesta joka luottaa ja tykästyy ihmisiin liian helposti.
Olipa kerran Tii niminen nainen joka ei tykännyt olla yksin. Tiipä sitten ihastui uuteen tuttavuuteen netissä. Kaikin puolin mahtava ihminen ai että. Sitten kun ruvettiin tapaamista sopimaan Tiin hiukset olivatkin ongelma, eihän mahdollisella tyttöystävällä voi tuon värisiä hiuksia olla. Tiihän ei hiuksiaan värjää perkele vaan on aika ylpeä niistä. Suuren riitelyn ja yöunien jälkeen mies tajuaa olevansa pinnallinen idiootti ja treffit sovitaan lauantaille, mies valittelee kaikkea sitä mitä Tii on joutunut jo kestämään häneltä.
Torstaina tulee viesti ettei mies EHDI 2 viikkoa sitten sovituille treffeille. Tii kysyy syytä, saa syyn ja mököttää aikansa. Yhtäkkiä tapaaminen ei tule kuuloonkaan ennen kunnon webcam sessiota(kyllä juurikin sitä jos tajusitte) ja siinä Tiillä katkeaa pinna. Tiihän ei siihen perkele suostu, johonkin tiinkin on vedettävä raja. Mies sanoo tämän olevan sitten niin iso ongelma ettei tästä varmaan kyllä päästä sitten yli ja on kuulemma tottunut saamaan aina kaiken haluamansa.
LAPSELLISTA PASKAA SANON MINÄ!! Mielestäni ihan tarpeeksi jo olen luovinut ja jaksanut tällaista.
Nyt löydyn kyseisen henkilön jokaiselta ignore listalta : DDDD
Perkeleen helvetti olen laumaeläin ja tarviten seuraa mutten tollaseen kyllä ala.
Jos asianomainen koskaan tänne eksyy niin kyllä, tällainen ja näin pahalla tuulella minä olen.
Kyllä ehdin ihastua ja pahasti siihen mukavaan ihanaan persoonaan mikä sinussakin on.
Huominen tuo jotain radikaali tullessaan näette pian mitä :)

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) Muista se piirrustus jonka tein, sellainen fighteri siä oot :D

  VastaaPoista
 2. No huhhu mitä paskaa o.O Ja perkele kuka nyt ei siun tukasta tykkee?! Ja mitää sessioita tommoselle hölmölle järjestetä :D Onhan se tietty kurjaa kun jo kerkee ihastumaan mutta parempi kuitenkin näin kuin sillee et olisit jo tavannut ja mahdollisesti ihastunut syvemmin. Sit vituttais vielä enemmän saada tommoset piirteet tietoonsa.

  VastaaPoista
 3. Tukkasi on kyllä oikeasti aika hirveä, oletko koskaan harkinnut kaljua? Saattaisi sopia sinulle.

  VastaaPoista
 4. ^Tiin tukka on hieno, ja persoonallinen! Älä Tinde missään nimessä ota shokkivärejä pois, äläkä pahastu tollasista kommenteista!

  Jaksamisia!

  VastaaPoista
 5. Komppaan vikaa anonyymia melkeen; tukkasi on kyllä oikeasti aika MAHTAVA. Jos ei jollekin kelpaa niin painukoot helvettihin si =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille murusille tsemppaamisesta :)

  Ja sinä anonyymi oletko koskaan ajatellut ommella suutasi kiinni? Sanasi ovat kyllä oikeasti aika hirveitä <3

  VastaaPoista
 7. Räikeätukkainen, nuori nainen tuo meissä järkevissä ihmisissä mieleen vain yhden asian: a) olet päästäsi vialla b) sinulla on jotain ongelmia tai c) olet muuten vain huomionkipeä.

  Säälittävää kun nuoret pilaavat itsensä tällä tavalla nykyään. Saa äidit ja isät sekä muut hävetä silmät päästänsä.

  ps. kokeile ihmeessä nyt vielä kaljua, ei se sinua ainakaan rumenna enempää.

  t. Anonyymi

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Eipä sinullakaan koskaan tainnut tulla mieleen, että erilaiset ihmiset on hyvä vaan hyväksyä sellaisina kuin he ovat. P.s. Oma äitini on niin mukana näissä hiusväreissä <3
  Itse olet säälittävä jos arvioit ihmiset hiusvärin takia. Ihan normaali työssäkäyvä nuori minäkin olen.Sano nyt vielä että äänestät Soinia presidentiksi ja vihaat homoja ja tummaihoisia..Jos vastaus on kyllä, ole hyvä ja vaihda nettisivua. Jos sinä olet mielestäsi "järkevä" ihminen minä olen mielelläni täysin järjiltäni.

  VastaaPoista
 9. Voi luoja...joku vois ampua nää kusipääanonyymit :D Siis oot selvästi huomionkipeä ongelmalapsi. Mieti ny ku äitis ja isäski häpee sua :DDDDD Oikeesti nyt hei haloo. Kiitos anonyymit jotka tiedätte näköjään Tiin elämästä enemmän kun me jotka siihen oikeesti kuuluu. Tii on rakastettu,vahva,muut huomioon ottava nainen joten SHUT UP.

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)