Sivut

maanantai 12. joulukuuta 2011

Shake like a steampunk!

Huh mikä viikonloppu... Suklaakakkua 120hlö:lle leivottu tuttavan  50v-juhliin.
Oli muuten kotioloissa aika rutistus. Edustin juhlissa viukan steampunk vaikutteisena ladynä.
En saanut kunnon kuvia kun kamera on huollossa mutta tässä on sentään jotain :)
Ostokse voi ostokset... Olen ostellut enemmän kuin tarpeeksi joululahjoja muille unohtamatta itseäni, uusimmat joulujahjani eli ne kenkäset jotka tulliin jäivät ovat tässä AH RAKKAUTTA!
Party party ja poison apple<3<3<3
Kengäthän ovat siis sellaisen immeisen kuin Acrylicana, itse löysin aikoja sitten kyseisen artistin deviantartista ja tänä vuonna mokoma on saanut tehtyä oman kenkä valikoiman ja laajentanut siitä meikkilaukkuihin yms. Onnekkaasti näitä isoja kokoja sai internet exclusive tarjouksella torrid.com . Olen ostanut myös zebracornini tältä liikkeeltä. Voin suositella niin Acrylicanaa, että torrid .com kaikin puolin! ihania ja mukavia kenkiä!
Olempa kovin tuima..
Päivän asuna eilen toimi pitkähihainen kauluspaita ja ihana 170cm tytöille tarkoitettu hamonen :P Rakastuin ihan täysin tähän hamoseen kirppiksella, maustoin asua viel Queen of the darknessin "tarvikevyöllä" joka lähti tampereen kirpparilta mukaani 5€ hintaan.

Ps. Hävetkää te ihmiset jotka ette jaksa kilpailuuni osallistua!! Sentään 30€ jaossa ihan vaan hyvän suunnittelun ja piirrustamisen merkeissä!!

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Ihanat kengät! ^^

  VastaaPoista
 2. Komppaan muita; ihanat kengät ja sopivat myös tyyliisi loistavasti :3
  Ja häpeän! ;____; Itseasiassa aionkin osallistua kilpailuusi kunhan tässä ehdin. Pitää käydä skannaamassa se muualla kuin kotona myös ^^

  VastaaPoista
 3. Maano& flower: Kiitos, oli kyllä ihme pelaaminen tullin kanssa, mutta onneksi kengät kotiutuivat!
  Ravenoaris: OIKEIN! Pitääkin osallistua :P

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)