Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Please ease my pain with your voice

Hyyyvin moni näyttää osallistuvansa miun kilpailuun.. Jopa yks on ilmoittautunut osallistuvansa : D Toi teitä...
kaikki kuvat  (c) Maano <3
Kameran huollon takia hirveästi ei ole kuvia jaettavana,
 mutta jos jaksatte höpötystä lukea niin sitähän täältä pesee!
Perjantaina käytiin Mansun ja Maanon kanssa Rust to Atlaksen poikien akustisellakeikalla Valkeakoskella ja voin sanoa olevani positiivisesti yllättynyt. En ollut koskaan enne kuullut kyseisen köörin live-vetoja, mutta nyt voin jopa suositella! En olisi osannut kuvitellakkaan laulajan osaavan soittaa (poikki?)huilua. tai mikä se nyt ikinä onkaan, pisteet siitäkin! Bändin nimeä klikkaamalla pääsee ihmettelemään poikien nettisivuja.

Hehkutin niintä ihania kankiä jotka jenkkilästä tulivat, noh tullihan nappasi ne sitten katsottavaksensa ja lisä maksuksi tuli (onneksi) vain 24€. Onko teillä jäänyt koskaan mitään tulliin kiinni, tämä oli minulle ensimmäinen kerta ja olin ihan unohtanut koko tulli jutun mahdollisuuden, kun zebracornit saapuivat niin mukavasti ja helposti miulle.

Tänään äippä ja tätini tulivat pernäkärryn kanssa hakemaan isoimpia miun tavaroita kämpiltä pois. Täällä on nyt kovin ankeaa ilman kaikkia miun taulut ja suurinosa kengistä on poissa.
Itkunyyhkyporu tahon oman kämpä, nyt pitää vaan toivoa, että tampereelle hakemani työpaikka nappaa niin sais mennä suorilta tampereelle asumaan.
Eipä tässä nyt sitteen muuta  katsellaan taas kunhan saan kamerani pois huollosta.

5 kommenttia:

 1. Ha näin sut perjantaina ideaparkissa :D

  VastaaPoista
 2. Khyyl se mun mielestä oli perjantai :D Olisin tullu jutteleenki, mutta tuli niin yht äkkiä se tilanne, että kerkesit jo meneen ennen ku tajusin :D

  VastaaPoista
 3. Miulla tuntuu että jääpi vaatteet aina tulliin :D aika kurjaahan se on ku odottaa ihan tohkeissaan ja sit jääpi sinne. - Viivi

  VastaaPoista
 4. TomVi: Naaws, harmi ettet kerenny :(
  Viivi: Onneks jotakuta muutakin ketuttaa se :DD

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)