Sivut

lauantai 5. marraskuuta 2011

Mocca latte and UV

Niin kutsuttu "lohtushoppaus" on jatkunut kaiken varalta. Ostin itselleni Christina Aguileran uuden Secert Potion hajuveden ja lipparin ihanaakin ihanamman syntethic machine hamosen vihreänä. Olen etsinyt tätä siitä asti kun, ostin kyseisen sarjan hupparin ja nyt ah kaikki on taas täydellistä hetken.
Käytiin syömässä torstaina Memphiksessä kun, miulla oli se lahjakortti sinne. Tilasin tietysti kalleimman pihviiannoksen mitä oli ja voin sanoa etten koskaan maksaisi siitä ateriasta niin paljon. Kun lautanen tuotiin eteeni en voinut kuin tuijottaa hetken sitä.... mitättömyyttä. Otan pihvini yleensä well doneina ja tämä oli kyllä too well done. Lautasella oli kourallinen ranskalaisia, kaksi kittanaksi paistettua pihviä ja pariloitu ananaksen palanen... 30€ arvoinen lautanen my ass. Pihvi oli sitkeää mutta, tulipahan testattua että, hampaat pusuvät paikallaan.

Tein työkaverilleni tuossa kakun mokoman täytettyä lisää vuosia. Ajattelin repäistä ja tehdä vähän maskuliinisemman kakun. Lihaksetkin oikein koholla. Mocca latte värisen miehen sisältä löytyy sitruunakiisseliä ja suklaakermaa, kostutus tapahtui dooleysilla :) Vaikka itse sanonkin oli aika hyvää kakkuva .
Tein siis kakun työkaverilleni yllärinä samaksi illaksi kun, me pidelttiin Disney-leffa ilta. Katsottiin Up, Kaunotar ja Hirviö sekä Aladdin. Lähdettiin siitä sitten kävellen baariin jossa testasin ihanaakin ihanammat Zebracornini vauhdissa. Vaatteina minua palveli iron fist, lip service ja poizon industry. Oli ihanaa huomata Bran UV-valoissa tuon paidan pinkin osan ja alushameen vihraän reunan olevan uv-reaktiivisia. Niitä oli kiva heilutella ja bilettää oikein kunnolla. Oli mukava perjantai.
 Miten teidän perjantai meni?

1 kommentti:

Kiiitoss kommentistasi:)