Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Making dad happier?

Lohtushoppaus jatkuu ja Englannin matka häämöttää huomenna edessä. Toivottavasti kaikki menee hyvin vaikka lennot on ostettu erikeen ja vaihdon välillä on n.2h aikaa mennä tarkastusten läpi yms. Aion ostaa kenkiä, kenkiä ja kenkiä kasapäin briteistä. Oikeastaan menemme skotlannin puolelle mutta... kenkiä kenkiä kenkiä!!
Lohtushoppauksena on tullut kaappii lisää Criminal damagen uusi välikelin takki, ihana muffini vyö ja parit sukat oikein kaupasta kaupasta. Kirpparilta löytyi paneeliverhot ja kamala vihreä pörröhattu josta modaan angry birds possuhatun siitä lisää myöhemmin..
Isänpäivä... isää on mukava muistaa mutta, oma isäni ei ollut tänään "juhlatuulella" ollenkaan. Ei menty perinteisesti syömään perheen kesken tai muuta. Isä sain aamupalan sänkyyn ja mie tein ford mini kakun isälle edellisenä päivänä. Jotenkin vähän tylsä ja lattea isänpäivä tunnelma.Onneksi saa 4 seuraavaa päivää ajatella vaan shoppaamista ja pääsee pois suomesta hetkeksi, on myös mukava päästä puhumaan lontoota :)
Näkymisiin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)