Sivut

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Armoton vitutus vesiputous

Kerrompa teille rakkaat lukijani helvetillisestä toisesta lomaviikostani, joka ei tuntunut lomalta ollenkaan.
Kokonaisuutena ei muutakuin vituta. Kolmen päivän näytöt päin vittua eli en siis saa kondiittorin ammattitutkinnon papereita (ja koska muutan pois en aio edes uusia). 
Olen kyllä tottunut häviämään ja epäonnistumaan, mutta nyt kyllä vituttaa.
Mokasin kuivakakun ja korjaus kerralla joku sääti uunin 250´C-> musta pohja -> leikkasin pohjan irti selitin mitä kävi muttei kelvannut. Kaikki näyttökohdat  hylättiin omavalvonnan ja hygieniana takia jota en saatana vaan ymmärrä. Pyyhin pöytää puhtaaksi vähintään kerran puolessa tunnissa, vein tiskejä ja tiskasin, en vaan saatana ymmärrä. Sitten dissattiin vähän työasuani, että ompa vanha ja kauhtunut... 
Eipä ole siitäkään opettaja tai mikään työpaikka enne maininnut. Lopputulokset tuotteistani olivat siistejä näette kohta kuvistakin sen. Kaipaan ilmeisesti FAIL leimaa otsaani.
Tämä saattaa kuulostaa vain vihaiselta avautumiselta mutten tosiaan ymmärrä mitä tein väärin... 
Paitsi sen että pyydin käsini essuun. Sattuu ihan saatanasti, kun olet antanut itsestäsi 200% kolmen päivän ajan ja sitten kerrotaan jotain tollasta mitä en edes tajua tekeväni tai miten sen teen väärin.. 
Eikä selitetä mistä ja miksi..
Olen siis epähygieeninen ja paska kaikessa kiitos.
En saatana opiskele enää koskaan mitään, vittu.
Tää viikko on muutenkin ollu ihan hanurista, kameran laukausinappula on rikki eli pitää lähettää huoltoon (kauankohan siinäkin menee), tää eroprosessti ei olis voinu osua parempaan aikaan, kaikki pakkaaminen, järjetön stressi näyttöjen takia joka purkautui tunnin itkukohtauksena, kun sain kuulla saavani hylätyn kaikesta. Järjetön flunssa, ipod sanoi sopimuksensa irti jonkun vitun virheen 1437 takia eikä mikään applen sivulla oleva korjaus siihen tepsi. Eikä kukaan ole täällä edes halaamassa mua.
Eli millä korjata tämän kokoinen vitutus!??

Ostin 100€ kahdet kengät jenkeistä joita ei varmaan koskaan tulla suomesta saamaan. Eihän se olisi noin kallis keikka ollut ellei postikulut olis olleet 40$, naurettavaa eikö??
 Vitutusta menin helpottamaan Unelle Twilight leffa juomapelin merkeissä. Kaikkiin leffoihin keksittiin eri säännöt esim :
 1 leffan ajan aina hörppy sidukkaa kun, eetu sanoo "Bella", kun bella mokaa, kun eetu tuijottaa bellaa stalkkerimaisesti tai kun Jacob koskee hiuksiaan.
2. Leffassa aina, kun näkyy Jacob paidatta -> tequila shot, niin monta hörppyä kuin susipoikia näkyy paidatta ja susi muutoksesta hörppy, vesiputouusta niin pitkään kun eetu ja jacob pitää tuijotuskisaa. yms.Kyllä näitä riittää keksittäväksi. Tässä vielä jóse sitruuna joka piristi myös meitä läsnäolollaan ennen tequilaa :)
Oltiin kyllä iloisia kakkos leffan aikana kunnes Jacob oli aina koko ajan ilman paitaa : DDD
Tequila on pahaa ja koko leffan ainakana sitä kumoutui 4 tai 5 shottia.

Onneksi ensviikolla tulee palkka ja veronpalautukset, eikä täällä Jyväskylässäkään tarvise virua kuin 4-5 viikkoa enää. Haluan vaan täältä pois mahdollisimman pian äipän luokse.
Perse.

9 kommenttia:

 1. Voimia kulta <3 Mä tulisin haliin jos olisin siellä. Ja mä tiedän miltä tuntuu kun ei pääse läpi ja ei paljo selitellä. Ihan paskoja tollaset tutkinnon arvioitsijat...kun ei vaan voi ikinä selittää että mikä meni vikaan että vois korjata.

  VastaaPoista
 2. Maano: kiitos.. Voisivat joo sanoo ihan suoraan...

  VastaaPoista
 3. Oikeasti. Et saanu tuommosilla näytteillä läpi?! Ihan uskomatonta kuraa. Jopa sie pikkuraukka saat kestää kaikki murheet kerralla, voimia kamalasti <3

  VastaaPoista
 4. Tää nyt ei varmaan juurikaan lohduta, mutta mie kelpuuttaisin nuo siun leipomukset mihin tahansa juhliin. Ovat tosi hienon näköisiä =) Ja varmaan hyvän makuisiakin. +en osais ikinä tehdä samanlaisia/yhtä hienoja. ^^

  VastaaPoista
 5. No voihan pökäle. En osaa oikeen muuta sanoa. Noh, mutta kun yksi juttu feilaa, seuraava juttu sitten voikin toimia paremmin.. :)

  Voimia. Kaikki kyllä tietää että oot hyvä leipoon! Siinä ei paljon tuommoset ihme tarkastajat merkitse.

  Paranemisia! Itsekkin oon nyt flunssan pyörteissä. Toiv kahvitellaan pian.. :)

  T.Laura

  VastaaPoista
 6. Hmmh mitähän helvettiä, nuo leipomuksesi näyttävät oikein siisteiltä ja kovin omituista, ettei näytön arvioinnissa edes selitetä, miksi annetaan se numero mikä tulee tai hylkäys.. Saati että haukutaan työasua?! o_O Ja jos kerran pyyhkäisit käsiä essuun _kerran_ niin hui kauheaa! Taisi olla joku pimppiragepäivä tuolla arvioinnin suorittajalla. -.-

  Voimia sinulle ja kyllä sinä vielä nouset ja suoritat itsellesi tutkinnon ^^ <3

  VastaaPoista
 7. Countess Báthory: Kiitos kovasti kommentista, kaikki tykkää ajoittan vaan kaatua päälle :/

  Mortale: Noh kyllä se vähän lohduttaa, potentiaalinen asiakas :D

  Laura: Kahvitellaan vuaan piakkoin.

  Anniina: KK saattaa toimia piristajänä :P

  Ravenoaris: Kiitos,harmittaa kyllä ihan pirusti tiedän kyllä, että on ammattilaisia kyseessä ja varmaan aiheesta sanovat mut ko mie en osaa tuota telepatiaa :/ (vielä)

  VastaaPoista
 8. Älä ihmeessä jätä sitä näyttöä uusimatta, jos se tosiaan on vain siitä kiinni!!! Muutenhan koko opiskelu on mennyt hukkaan! Olisko sun mahollista kysyä niiltä arvostelijoilta, mikä meni vikaan?
  Nyt ei varmasti kiinnosta yhtään, mutta uusi se ihmeessä, muuten varmana harmittaa myöhemmin!!

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)