Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Jotain pientä uppausta

Elämä alkaa jo kirkastua ja tuhotonta lohtushoppausta (joka oli ehkä turhaa) on päässyt tapahtumaan.
mm. iron fistin paita ja vyö, taas muutama koru cybershopista uudet silmälasin x 2.. Uudet lasit on violetit ja toiset tuollaisella turkoosi/sinisellä reunalla :) Nuo korvikset on uudet ja juuri ja juuri näkyy tuo pinkki luurankokäsi hiuspinni jonka ostin.
(huomatkaa järjetön ilon määrä näissä kuvissa!)
 Jaksoin eilen vähän panostaa ja pukeuduin oikein kunnolla, mentiin katsomaan Johnny English leffateatteriin, eli uusi iron fistin paita, iron fistin vyö(ihana tuollainen jossa kulkee erivärisiä "niittejä"), hell bunnyn minari (2€) ja uudet kynsikkäät. Kaikki muu kirpparilta paitsi paita <3 Tässä alla näkyy ihanan hellyyttävä laukku jonka löysin kirppikseltä kanssa, merkkiään hän ei sano mutta, on käännettävä. Toinen puoli on valkoinen jossa on neon väreillä "maali läiskiä." Tein myös kaverilleni kakun kun mokoma täytti samoja vuosia kuin miekin aina vaan 10 päivää jäljessä :P
Halloween kriisi iskee, miulle ei ole mitään valmista kokonaisuutta enkä tiedä ehdinkö edes tehdä sitä yhtä valmiiksi mitä tahtoisin pitää!!! Ja ja ja muotinäytös lauantaina!! prkl.

1 kommentti:

  1. toi laukku on ihan sairaan magee ja sun tukka on niin aurinkoinen! : ) tuot väriä mun syyspäivään

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)