Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Free your voice and sing!

Tuossa käytiin vähän laulamassa ja danssaamassa Jyväskylän yössä työkavarin kanssa miun 21v. synttärien kunniaksi ja kyllä häpeissäni totean että, päädyimme senssiin.. Huoh.. Äänentoistollisesti ja hintatasoltaa oujeah paikka mutta, ehkä suurin ja rumin lihatiski minkä olen nähnyt : DD Voi teitä nuoria naisia kun, ette katso itseänne peilistä kuin ja vain edestäpäin ennen ulos lähtöä.
Aiemmin päivällä käytiin kaupassa ja asu oli tämän näköinen:
 Sitten kaupasta kun, kotiuduttiin muruseni auttia minua tekemään sormikiharat. Ajatelkaa, mies joka auttaa hiustenlaitossa, HALLELUJA! Pääsin myös hakemaan perjantaina uudet kuulokkeeni postista! Skullcandyn Hesh:it! Siinä jammaillessa pistin nassun kuntoon ja hetken päästä hiuksetkin sai asetettua johonkin suuntaan kiharoineen. Olen ihan tyytyväinen ja tässä vieressä illan asu.
Käytiin siis karaokebaari annelissa laulamassa mie laalatin, Black velvettiä, Against all odds ja Lady Marmeladin. Oli törkeen kivaa ja tuon viimeisen jälkeen karaoken vetäjä sanoi sitten että, on tapana palkita illan tähti laulaja ja hahaaa minähän sain kolme drinkkilippua ja lahjakortin Memphikseen. Mahtavaaa!!
Sitten painuttiin danssaamaan Senssiin, eikä tyhmä *itun hipster Dj soittanut meille Dirty situationia vaikka, toivoin sitä heti astuessamme tanssilattialle ja dj:n perkele nyökkäsiokin vielä!! 2h eikä mitään. Sitten päätettiin lähteä kotia mutta, hyvillä mielin.
Miten teidän viikonloppu meni?

Huom! Myyni postaukseen on lisääntynyt tavaraa!

2 kommenttia:

 1. Onnea hemaisevalle 21v neidille;-)Nyt voit sitten päivittää profiilisi tekstin -meinaan kun käyt jo kolmatta kymmentä...

  t.nipottava Ihan(a)Sika
  ps.koska näemme nuo pvc-herkut päälläsi?

  VastaaPoista
 2. nipottava Ihan(a)Sika:
  Kiitus kovasti, vanhahan tässä jo ollaan :DDD
  Mistähän pvc-herkuista on nyt kyse? nuista kaksi postausta sitten hameesta ja sukkanauhavyöstäkö?

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)