Sivut

torstai 1. syyskuuta 2011

Why so angry?

Kamalan nuhan ja kurkkukivun siivittämänä päivä paheni ja skullcandyni jotka tilasin kaksi kuukautta sitten, lopettivat toimintansa tai siis oikeia puoli lopetti niinkuin vanhoissakin, onneksi on takuuta jäljellä ja saan rahat takaisin, koska cdon:illa ei ole enää noita malleja myynnissä. Varakuulokkeita ei ole ja nyt vituttaa.
Mikä siinä on ettei enää saa tehdä kestävää elektroniikkaa????
Näemmä parit viimeisimmät postaukset on olleet aika viha painotteisia, mutta sentään löysin kauniin burlesque tyylisen korsetin kirppikseltä, kirppari tarjosi myös ihanan valkomusta raidallisen tissivyön ja pari dvd:tä. Etsystäkin on pari ihanaa korua tulossa.
Harmaitten päivien piristykseski ja tämän kuun lopun kunniaksi ostin tänään Alexille Auringonkukan piristämään.
Olen tässä yrittänyt kirjoittaa lyriikoita, mutta olen auttamattoman lahjaton siinä aluepiirissä. Harmittaa.
Harmituksiin auttaa luonnollisesti jäätelö joten testasin Aino & suklaakermajäätelö, lakritsikastikkeella ja toffee paloilla. Naaaaam, vitutus tiessään!!!

Tracon olis tänä viikonloppuna, mutta miulla on vihaan-rakastan cosplayta vaihe menossa.
Tahdon cossata mutten tahdo cossata. Tahdon mennä tapahtumaan mutten kumminkaan. Asiaan vaikuttaa myös huominen mennään bilettämään Tampereelle (kaverin läksiäiset), koska yleensä tapahtumissa luennot alkaa 11 maissa ja sillä olis kiva olla ajoissa. Etten sitten varmaan ole menossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)