Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Olenko se vain minä vai onko ihmisten blogit alkaneet pikku hiljaa vaipua syysmasennukseen?
Ainakin minulla on tälläistä pientä möksmöksiä havaittavissa ja ihan syyttä. Ei ole oikeasti mitään mikä masentaisi  paitsi se, että työt loppuvat, mutta sekin on vasta tammikuun huolia. Jotenkin ei vaan jaksa laittautua tai lähteä kylälle, vaikka kirpparille töittten jälkeen sitä vaan pyöräilee kotia ja menee tavanomaisille päikkäreille. Hyviä ja innostavia uutisiakin on mutten niitä kerro kuin vasta 3 viikon päästä :)
Vihastuin itselleni eilen kokeillessani päälle ihanaa Mersyn hännystakkia ja se tuntui vähän turhan napakalta??
Eli siis takin selässä on nyöritykset joilla kokoa voi suurennella ja viikemki olen säätänyt ne keväällä oikean kokoiseksi, nyt hanasivat vastaan niin saatanasti. Vähän pistää ärsyttämään ettei yhtään osaa katsoa miten tuo paino heittelee. Joka kerta, kun huomaan vanhan vaatteen käyneen pieneksi lupaan itselleni syödä terveellisemmin ja liikkua enemmän. HAH, ei se miulla onnistu. Se pistää ärsyttämään sitten niin pahasti aika ajoin.
Ajattelin pitään mutten tiedä varmaan yhtään hyvää kasvisruoka reseptiä, tein kasvis couscousta tuossa yksi päivä eikä se pitänyt nälkää poissa kuin 2 tuntia, eikä mitään herkkuakaan ollut..
Käytiin Akselin kanssa laulamassa eilen paikallisessa karaoke baarissa pari biisiä huvin vuoksi. Sain taas muistutuksen siitä kuinka ihmiset osaavat korostaa hyviä puoliansa ja unohtavat peittää/piilottaa ne huonot. Yksikin tyttö (aika nätti) oli selvästi tietoinen pitkistä jaloistaan, mutta oli vetäissyt päälleen tuubi hameen josta tissit meinasivat pursua ja 4 vatsamakkaraa iloitsi venyvästä kankaasta.. Facepalm!!!
Miun asuni näytti tältä:
uppailen ostoksista vähän myöhemmin, adios!!

2 kommenttia:

 1. Toi toppi on vaan nii söpö :)

  VastaaPoista
 2. KAsvisruokakin tarvitsee proteiinia, ei pelkkä salaatti ja hiilarit nälkää pidä.=o) Esim soijarouheessa on enemmän proteiinia kuin jauhelihassa, joten ei voi väittää, etteikö kasvisruokakin olisi täyttävää, sitä vain pitää syödä oikein.

  Tässä pari linkkiä sivuille, josta ainakin löytyy hyvä reseptejä. Rohkeesti vaan kokeileen, eikä saa masentua, jos ei heti onnistu. =op
  http://dinanmaailma.blogspot.com/p/linkkeja.html
  http://chocochili.net/
  http://vegaaninenversio.blogspot.com/

  Noissa on muunnoksia tavisruuista vegeiksi, kevyitä ruokia ja ihan vegaanista gurmeetakin. =o)
  Pahin virhe mitä mielestäni voi tehdä, on uittaa kaikki ruokansa kermassa ja juustossa, kun ei viitsi opetella maustamaan ruokia, vaan haetaan ruokiin makua näin.. Ruuista tulee tylsiä ja varmasti myös lihottavia..

  -Minna-

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)