Sivut

maanantai 12. syyskuuta 2011

M on läskien koko siis...

Täydellisen vääristynyt omakuva.

Järkytyin eilen ideaparkissa kuullessani viereisessä kopissa angstaavan alakoululaisen kommentin äidilleen.
Alustetaampa tilanne, eli hiukan tukevampi pikku tyttö kokeili päälleen s-koon ihan liian pientä vaatetta ja äitinsä sitten ehdotti, että kokeiltaisiinko M-kokoa. Tyttöhän siitä suuttui ja kivahti äidilleen:
 "Älä viitti olla tollanen idiootti, emmä ny mitään läskien kokoo pidä."
Siinä vaiheessa mie meinasin mennä sinne ja kysyä siltä pikku tytöltä, että näytänkö mie lihavalta? Uskottavasti vastaus olis ollut ei(ihan vaan pelon takia) ja olisin kertonut käyttäväni ylpeästi jopa L-koon vaatteita hartioitteni takia.
Kaikista pahinta tässä episodissa oli se ettei äitinsä sanonut siihen mitään muuta kuin noh ,jos haluat tämän mekon niin tietysti hän sen ostaa... MITÄ???? Koska maailmasta on tullut tällänen että koko numeiroilla on oikeasti merkitystä? Eikö se olis tärkeintä, että vaate mikä hyvänsä näyttää hyvältä päällä koosta huolimatta. mitämitämitämitä??
kalaakin vituttaa!
Asioista hiuksiin väriä lisättiin(pinkki,violetti,sininen keltainen, ideana siis sateenkaari raita) ja haivenet näyttävät tällä hetkellä aiiiika kivalta, kahdessa viikossa oli tullut 1cm juurikasvuakin, hiu mitä vauhtia!!! Nuo on jo niin pitkät että saan ne ponnarille :P

5 kommenttia:

 1. No on taas jollain äidin lellityllä pikkurinsessalla ollut vähän vääristynyt maailmankuva :::::D

  VastaaPoista
 2. hoh, miekun juhlin jos joku M kokonen vaate mahtuu =D

  VastaaPoista
 3. Mä nyt kuolin ihan täysin tolle giffille. Mutta siis ANTEEKS MITÄ. Sillä mukulalla on kyllä asiat iha päi helvettiä :DD

  VastaaPoista
 4. Grotesca: No aijaa teki kyllä niin mieli mennä pitämään pieni puhe ://

  Mortale: Näin meillä :)

  Maano: Toi kala on ihan paras <3 Joo kuulosti kyllä siltä että sen elämä tulee vielä oleen aika hankalaa.

  VastaaPoista
 5. En tiennytkään, ett olen itsekkin läski, kun olen siirtynyt joidenkin vaateiden suhteen M-kokoon. :D Mutt on se maailma muuttunut sitten meijän aikojen.

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)