Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Normivitutus sheikkaus-päivä

Katastrofaalista, miulla on nyt 6 kausi täykkäreitä kokonaan katsottuna eli se tietää 7 warettamista, en todellakaan maksa 40-60€ seuraavasta kaudesta. 
Mitäpä teille rakkaat lukijat kuuluu? Mie tahdon uudet kengät ja laulaa niin kauan että keuhkoni räjähtävät. Ostin kirppikseltä joskus 5 vuotta sitten ostos-tvllä mainostetun Core Rythem-dvdn ja sheikkasin pikaohjelman tahtiin ihan hiessä. Kyllä huomaa, että on amerikkalaisille tehty dvd, kun motivaatio lauseet on tätä luokkaa: Feel that fat burning away, shake those hips and feel the beat. LOL, siinä on siis hyvät ohjaajat ja mukaansa tempaava musiikkia + pari kaunista miestä taustalla, KELPAA!
Ajattelin tehdä nyt arkipäivät joko pikaohjelmaa tai koko sheikkaus ohjelmaa ja katson mitä tuo vatsa tykkää.
Tein Alexille ja miulle kotitekoista pizzaa, graham-vehnäpohjalla (edes vähän kuituja.) ja olis muuten hyvää!

Tiedättekö miulla on jkl:ssä sellaisia päiviä etten saa yhtään mitään aikaan, jos olisin kotona pirkanmaalla muilla olis koko ajan kaveri vierellä tai esim. Äiti. Jyväskylässä on ihan järjettömän yksinäistä, mie olen tottunut, että joku tuttu saattaa tulla kahville ilmoittamatta. About 80% ajastamie ole laumaeläin. Vaikkei mitään tehtäiskään on silti joku jonka kanssa noljakoida tai valittaa asioista.
Miun miehikkeeni on paljon omissa oloissaan tai kotoa pois nyt vielä kun koulut ei ole alkaneet. Tiedän kuulostaa roikkumiselta ja kamalalta omistuksen halulta, mutta tässä nyt on tälläset fiilikset moro.
 Vituttaako, kyllä joten tänään tulee sheikattua agressiivisesti!!!

4 kommenttia:

 1. Hehe mun vatsa tykkäis ainakin tuollasesta ohjelmasta! :D niin ja pitsasta tietty myös ;))

  hyvä postaus toiv. viikonloppuna kahvitellaan taas! ^^

  Onpas sähäkän kirkkaat nuo hiukset tuossa kuvassa! vau :)

  -Laura

  VastaaPoista
 2. Voin kyllä hyvin samaistua tuohon fiilikseen, että ikävää kun kaikki kaverit on niin kaukana! Nyt vasta Kuopiossa asuessa osaa arvostaa sitä, että joskus on ollut Tampere, Ideapark ja Helsinki ihan lähellä ja niihin on voinut lähteä vaikka ihan hetken mielijohteesta. kauhean vaikea nähdä kaikkia kavereita, kun on täällä toisella puolella Suomea...

  VastaaPoista
 3. Muaki vituttaa et sie oot siellä ja mie oon täällä :( se oli nii best ku pystyttii vaa tulee kahville koska tahottii. MÖÖ!

  VastaaPoista
 4. Laura: Kiitos ja ehdottomasti kaffitellaan!

  Niniane: No aijaa!! Sulla on sentään uusia kavereita koulussa.. Mullakin on 1 hyvä työkaveri, mutta silläkin on kumminkin oma elämä :DD

  Maano: Pyllyvamma : ((

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)