Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Let me see your bling bling

Pieni info myyntipostauksesta, poistin siis sen kaappi halkeaa-tekstin ja tuosta sivupalkista pääsee suoraan huuto.net kohteisiini.
Jos kukaan ei ole huutanut kohteisiin miun kanssani voi neuvotella hinnoista!

Tähän väliin pieni selvitys koruista, tajusin juuri ettei mie en käytä kuin n.40% koruistani ja loput ovat vähän niitä näitä ostoksia. Minua miellyttää mahdollisimman krouvit korut ilman turhia krumeluureja. Uusin rakkaani on se rannepanosvyö. Arvostan suuresti myös itse tehtyjä koruja joten etsy.com on paras kaveri.
Nämä tulet luultavasti ensiviikolla miulle juurikin etsystä :)  En yleensä tykkää söpöily tavarasta, mutta ruoka ja herkkukorut jotenkin vaan kutkuttaa, varsinkin jos ne on itse tehtyjä!
ihanat eikö?
Aloitetaan korvakorusta,
 tähtiä, tähtiä ja tähtiä. Värikästä ja erottuvaa, mahdollisimman pitkillä ketjuilla.Nuo iiisot renkaan oli vain cosplayta varten, muuten en oikeen tykkää noin isoja pitää.
Kaulakorut. 
Alimmaisina hampurilainen ja kermamunkki miun tekemiä. Jos joku tahtoo ostaa nuo silmälasit tai tuon aurinko korun i'd be happy to sell them. Mä olen tosi huono käyttämään kaulakoruja sen takia niitä on vain muutama, kuvasta tosin puuttuu se neonvihreä nyrkkirauta koru joka on kovassa käytössä yleensä.
Rannekorut ja chockerit + pannat 
Pari sormusta, feikkiläväri,pikkuhattu ja kaulapanta.
Alexin tekemät, turkoosi-hopea ja tähti rannekoru, äidin rennekoru ja rakkaani ranne panosvyö.
Kamee Chocker jonka varmaankin myy,koska se kutittaa miun kaulaani :(
Tästä kuvasta puuttuu 3 chockeria.
Miulla on tosi vähän mieleisiäni koruja ja ne mitä tahdon maksavat joko kamalasti tai on vaikea löytää.
Itse harjoittelen välillä juurikin näitä herkku ja ruokakorujen tekemistä, mutta eihän niitä kukaan osta jos ne näyttävät aivan paskoilta. Harjoitus tekee mestarin ja silleesti tarvitsisin ideoita mitä ruokia tehdä.
Jos saisit valita minkä tahansa ruoka korun mikä se olisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiiitoss kommentistasi:)