Sivut

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Coffee me up baby

Tein tänään jotain todella erikoista... Join kupillisen teetä..
Tarkoitan, mie en koskaan juo teetä, en koskaan. Ja heti kun maistoin ensimmäisen kulauksen teetä muistin miksi en sitä juo.. Miun mielestäni tee mikä tahansa maistuu sukkamehulle. Joka ikinen kerta.
Kahvi 4 the win. Sukkamehua ja yläkerran ihmisten kriisejä ja popitusta, hyi saatana.
      VS.   
Kaivoin tänään myös marsipaanin esiin, värjäsin sen moneksi eri väriksi ja aloin tekemään koristeita viikonlopuksi sitä 80hlön kakkua varten. Sinne tulee kolmikerroksinen kakku ja sain täysin vapaat kädet koristelussa ja ideoinnissa! Vielä joskus mulla tulee olemaan se oma leipomo-kahvila ja siellä tulee olemaan niin kipeitä kakkuja että huh huh!!!
Hiuskriisi iski taas ja toivon, että saan toteutettua sen viikonloppuna! Saattepa nähdä ^^
Mä tahdon myös jonkin uuden kipinän elämään. Kuulostipa pahalta, tarkoitan siis, että mie tahdo uusia reseptejä, harrastuksen, elämän ilon.. Vuoden vaihteessa loppuu työt ja sitten alkaa taas hirveä elämää naarmuttava työnhaku rumba. Vituttaa aamuisin polkea sateessa töihi, koska autoon ei ole rahaa tai sen ostaminen ei ole niiin järkevää.
Värjäsin hiukseni muuten mustiksi ja leikkautin uusiksi...... JUST KIDDING
Tuo on kamala peruukki joten älkää pelästykö :P 
Tehtiin murun kanssa koti burgereita, kaikista parasta on se että niitä saa syödä sitten pari päivää kun aineita kerta on. Jos joku nyt sanoo, että mie sanoin aikovani tehdä ruokavaloimuutonksen, never mind. Mie tarvisin jonkun joka potkii mua koko ajan ja muistuttaa mitä tarvitaan, että päästään tavoitteeseeni.
 Huoh, sellainen ihminen olis aika armoton, mutta tehokas.

Mutta nyt tekemään tonnikalasalaattia!!!

2 kommenttia:

  1. tee on ihan kamalaa :D sain joskus juotua kupin jotain teetä kun ängin sinne ties kuinka monta lusikallista hunajaa.

    VastaaPoista
  2. Anniina: No aijaa, tonki teen mitä maistoin piti olla super hyvää ja aromikasta... Paskat :DD Sukkamehua appelsiinilla!

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)