Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2011

Let's dance around material!!

Lupasin vähän elvistellä ostoksillani Jyskisytä, tuo burlesque juliste on tosin Aguileran official nettikaupasta ja kehys kirpparilta. Ah ihana juliste <3 Latinot on niiiiin kauniita. Oikealla siis hylly jonka ostin, ihana yksinkertainen ja musta. Tokavikalle hyllylle pitäis vaan keksiä jotain pistettävää vielä, todennäköisesti leffoja ja pv pelejä. Alimmasta kuvasta taas löytyy ihanaakin ihanampi vaaterekkini ja kokovartalo peilini, niitä molempia olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt kohtuu hintaisena ja taas sain todeta, että piiinaava kärsivällisyys on sen arvoista. Vaaterekki maksoi huiman 10€ ja peili 25€.
Sitten ärsytykseen, tänä viikonloppuna Maanon oli tarkoitus tulla Jyväskylään, että mentäis Anneliin laulamaan karaokea heti illasta ettei jouduttaisi jonottamaan lauluvuoroja. Tuossa keskiviikkona käydessäni kaupungilla, mieleeni juolahti, että tänä viikonloppunahan on Jyväskylän Suurajot... Voi sitä kiroamisen määrää, kun tajusin baariin pääsyn ja laulajien vähähyyden olevankin kaukainen unelma.
Asiasta kippoon Slutwalk ensiviikolla!
Asuvalinta on vielä hakusessa...
Ensin luulin, että tapahtuma pidetään vain Helsingissä, mutta Tampereellakin marssitaan joten tämä marssija suuntaa painavan jalanjälkensä Tampereelle. Keitä muita on tulossa Tampereelle.?
Mie hilaan armottoman perseeni ja kolmen muun blogaajan kanssa siis Tampereelle. Mukaan lähtee siis näillä näkymin Maano, Mansu ja Milena.

2 kommenttia:

  1. Mä voisin tulla Tampereen Slut Walkiin kun täällä kerta asunkin! Samana päivänä ilmeisesti kuin tuo Helsingin? :)

    VastaaPoista
  2. Ravenoaris: Juurikin samana päivänä :) Tule ihmeessä repimään hihasta, miut on näitten hiusten takia aika helppo tunnistaa! http://www.facebook.com/event.php?eid=204014662968346 tuolla vähän enemmän infoa

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)