Sivut

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Leave your dignity

Kesässä on pari vain pari huonao puolta.
Ryhdittömät ihmiset ja liianpienet vaatteet:
Kertokaahan, koska ihmiset unohtivat mitä oikea ryhti tekee tälle meidän ruholle?
Keskikokoiset ja sopusuhtaiset ei niin tyytyväiset ihmiset näyttävät muistavat miltä ryhti näyttää.
Täysin langanlaihat ovat unohtaneet kokonaan tai eivät välitä ja no... tooodella isot ihmiset näyttävät luopuneensa koko ryhdistään. Miusta on kamalaan nähdä kaunis kaunis laiha nätti tyttö/nainen joka kävelee niinkuin ankka tai oikeastaan ankatkin osaavat kävellä nätimmin... Enkä nyt sano, että kellään tai kukaan näistä ei omista ryhtiä mutta n.80% näyttää unohtaneen sen kokonaan. 
Sitten on taas niitä ihmisiä kuten minä jotka kulkevat happy happy joy joy tyylillä eteenpäin. Mie tyksin aiheuttaa hassuja katseita asuilla ja tällä hiusvärillä, tänään kun menin uimaan pikku tyttö innostui sanomaan äidillensä, että -voi kuinka kauniit hiukset- sen tavallisen -tytöllä on vihreät hiukset-sijaan. Hymyilytti!
+
Tunnustan itsekkin käyttäväni joskus liian pieniä vaatteita, mutta astuessani peilin eteen karsin rajusti pois sen mikä näyttää kamalalta. Kesällä on paljon kesämiehiä, bikinejä, tätejä jotka pursuavat mekoistaa, vyölaukku setiä ja mini shortseja jotka näyttävät enemmän kalsareilta kuin shortseilta.
 Odottelin asemalla rauhassa junaa ja kaksi laihaa tyttöä käveli siitäö sitten ohi, ei siinä mitään, että housut on niin pienet, että se paitakin on melkein pitempi, mutta toinen tytöistä oli selvästi unohtanut kokonaan housut kotiin. Ei perkele, jos puoli persettä paistaa shortseista ulkona voisi harkita oikeasti minkänäköisenä lähtee pihalle! Tulipa vanha olo kun näin valitan...
Kamera uutisia ihmiset!!
Soittelin tuossa äitelee ja kerroin kamerani hajonneen ja ihana mammaliini sanoikin : No sitten saat synttärilahjasi vähän ajoissa. Voi Äiti... Joten sain Sonyn Cyber shot kameran ja voi luoja kuinka kaunis ja täydelline ja  nopea ja tarkentava se onkaan <3<3<3 Söpö, ihana, upea!
Käytiin eilen Alexin kanssa syömässä pitkästä aikaa oikein kunnolla, kohteena amarillo ja voin sanoa että paras kanasalaatti hetkeen. Mikään ei voita pariloitua kanaa ja anansta!
Ruoan ja pienen maanittelun jälkeen mentiin vielä Anneliin vähän laulamaan. Voisin niin laulaa joka päivä siinä on vaaan jotain niin vapauttavaa!!!
Vaatteitten kaupittelu loppuu nyt hetkellisesti, kuten povasin kaikki lähtee maanantaina kirpparille!
Katsellaan ihmiset!!! Minä pyöriskelen täällä elektroniikassa onnellisena :)
Tähän loppuun vielä yksi horror picture jotta saatte paremman itsetunnon ja kieriskellä naureskellen minulle.
Vuorossa on siis tämän vuoden bikini kuva, näetti nyt siis miksi miulla on varaa vähän jumpata ja syödä terveellisemmin.

8 kommenttia:

 1. Ootpa kaunis tossa karaokekuvassa!!!

  VastaaPoista
 2. Maano: ja sinä nainen olet ihan päästäsi vialla <3

  VastaaPoista
 3. Mie bongasin siut asemalta silloin! :D Piti tulla sannoon terve, mut en ehtiny kun etin kaveriani

  VastaaPoista
 4. Malicer: Olisit vaan tullu oli hirveen tylsää vaan odottaa :D

  VastaaPoista
 5. voi ku olet kaunis tuossa lauleskelu kuvassa :)

  VastaaPoista
 6. E- voi kiitos kamalasti :) Eli miunkin kannattaa siis joskus vähän panostaa ;PPP

  VastaaPoista
 7. Miekin olin tulossa sanoon, et sie oot hirmu kaunis tuossa lauleskelukuvassa! <3

  VastaaPoista
 8. Vivian: te olette kaikki ihan seonneita :DD Mutta Black Velvet lähtee aina tunteella.

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)