Sivut

torstai 14. heinäkuuta 2011

Fake it if you must.

Tilasin blondit aitohiuslisäkkeet tässä jokin aika sitten ja rupesin miettimään kuinka paljon sitä oikeasti naiset feikkaa asioita. Hiukset, tissit, tukisukkahousut, korsetit, kiinteyttävät vaatteet jopa rusketus tulee pullosta.
Haha naureskelin sitä miehikkeelleni yhtenä päivänä, että ajatteleppa jos veisit kotiisi baari illan päätteeksi likan joka sitten rupeiskin ottamaan silikoni täytteitä ja tukisukkia pois ja hupsis, sinne meni se viehkeys.
Yksi kerta maanokin totesi et joo kyllä miehet tykkää isoista tisseistä niin kauan kun ne on rintsikoissa tuettuina.
Hymyilyttää tuo lausahdus vieläkin :D
Mutta värjäysprojektiin ja ostoksiiin.
 Vasen kengät löytyi Seppälän alesta 22€ hintaan hauskat ja yksin kertaiset,
 oikeat taas huuto.net tarjosi myös 22€ hintaan.
Sitten siirrytän värjäys projektiin eli vaaleat lisäkkeet kokivat UV turkoosin murskaavan voiman:
Lopputulos näkyy tässä, vielä erivärinen kuin oma pohja väri jonka mamma värjää viikonloppuna kuntoon.
Keskiviikkona tuli käytyä leffassakin kahtomassa Transformers 3 ja voin sanoa leffaa viihdyttäväksi muutta hiukan puuduttavaksi. Jotenkin meinas mennä päänäyttelijän roolihahmon asenteen muutokseen hermo. Ekoissa elokuvissa se oli ihan sympaattinen ja hermoileva, tässä leffassa se vaan riehu ja huusi koko ajan.
Päivän asuna palveli viime kesänä osteut camoliivi ja hame, jonka huomasin liian lyhyeksi pyöräilyyn. Varsinkin, kun on stay upit, kaikki ihmiset ei ymmärrä asiaa.. No kumminkin..

3 kommenttia:

 1. Joo on ne tissi tosi viehkeet siellä polvissa sitte :DDD kiitos silikonit että ootte antanu väärän kuvan isotissisistä naisista <3 Aww mikä asu.

  VastaaPoista
 2. Afrikan jossain kylässä riipputissithän on naiseuden merkki. Onhan ne kätevätkin, kun voi heittää tissin olan yli, ku reppuselässä olevalla lapselle iskee nälkä. :)

  VastaaPoista
 3. Maano: Elämä on :D Silikonit on kirous kun niitä ruvetaan tunkemaan joka paikkaan.

  missDeathly: Kaikkea voi siis katsoa positiivisestikkin :DD

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)